Arama sonuçları: *

1. Halıfıleks

millenicom iyi bir iss mi

teşekkürler
  2. Halıfıleks

millenicom iyi bir iss mi

kendi sitesine girdiğimde 319 liraya superonline alt yapısı üzerinden 100 megabit desteklediklerini söylüyorlar superonline fiberiminnde taahhütü biticeği için millenicom geçmek mantıklı mıdır?
  3. Halıfıleks

Yüksek hızlı iss önerisi

evet maalesef turkcell uçmuş ben 220 lira falan ödüyorum şuan eski kullanıcı olduğum için geçmem gerek başka bi sağlayıcıya teşekkürler
  4. Halıfıleks

Yüksek hızlı iss önerisi

superonline fiberi var burada ama bi göz atayım sagol
  5. Halıfıleks

Yüksek hızlı iss önerisi

yaklaşık olarak 2 yıldır kullandığım 500megabit fiber internetin süresi bitiyor son ayı denebilir geçebileceğim min 100megabit abartı olmayan fiyatlı bir iss var ise önerir misiniz
  6. Halıfıleks

Hangi Sağlayıcıyı Tercih etmeliyim?

superonline 500mb fiber kullanıyorum gayet memnunum. tavsiye ederim
  7. Halıfıleks

internet sizde yavaşladı mı?

bende de aynı şuan superonline fiber var saniyesinde her şeyi yapıyordum adam akıllı mesaj atamıyorum şuan
  8. Halıfıleks

Öneri Benim mevcut steam hızım 1.7 interneti değiştircem 10 olsun istiyorum kaç TLdir

doğrudur en son baktiğimda bende öyle görmüştüm galiba
  9. Halıfıleks

Öneri Benim mevcut steam hızım 1.7 interneti değiştircem 10 olsun istiyorum kaç TLdir

benimde turkcell 500mb fiber 225tl falan ama olabilir eski müşteri falan olduğum için şu anki fiyatlardan pek haberim yok
  10. Halıfıleks

Turkcell 500 mbps download 50 mbps upload internet ping sorunu

hocam aynı paketi kullanıyorum çoğunlık sabit 20 alıyorum ben.
  11. Halıfıleks

En Kötü İnternet Sağlayıcısı Hangisi ?

olabilir ofise türknet alınmıştı çok pişman olduk gidip geliyor internet hep. müşteri hizmetleri açmıyo kötü bi tecrübeydi
  12. Halıfıleks

orasını bilmem. ama superonline'a geçtim fiber.internet kullandığımın farkına vardım
  13. Halıfıleks

vodafone bütün param haram olsun
  14. Halıfıleks

Paket hızını arttırmak istiyorum

onun hakkında pek bi bilgim yok. yalan yanlış konumiyim şimdi hocam. ama dediğimi müşteri hizmetlerine iletirseniz ilgileneceklerdir.
  15. Halıfıleks

kullandığın paket kaç megabit vaad ediyorsa o kadar alman gerek. alamıyorsan müşteri hizmetleriyle iletişime geçip durumu anlatabilirsin
  16. Halıfıleks

türknette taahhüt yok emin misin böyle bişey olduğuna
  17. Halıfıleks

TürkTelekom Sınırsız İnternet Sorunu!!

Sınırsız diye aldıysanız şikayet edebilirsiniz. AKK kalktı zaten öyle bi hakları yok sınırsız ise aldığınız tarife
Top Bottom