Arama sonuçları: *

1. Handle

İnternet sağlayıcı önerir misiniz

Dayım akşam hizmet no arıcak başvuru için ondan sonra yazarım tekrar o olmadan başvurulmuyor
  2. Handle

anladım 100mps 280 diyor doğru mu 1732267510 dostum türkcel çok kazıkçı birde zaten türk telekomu değiştiricez olan interneti neden önerdin
  3. Handle

vdsl kullanıcak modemde çok kötü ya yeni alınacak yada mantılı gelirse ıss den alabiliriz en mantıklı hangisi olur bunların hepsini göz önünde bulundurursak fiyat bakımından 1732267287 modem veriyor mu veriyorsa normale göre pahalı mı nasıl yapsak mantılı olur
  4. Handle

neden adamlar hiç ilgilenmiyor oysa diğer firmaları biliyorum gayet memnun herkes 1732266751 normalde bir sürü cevap geliyordu niye kimse bişey söylemiyor
  5. Handle

dayım uzun zamandır internetden yana muzdarip türktelekom kullanıyor sürekli kesildiğini söylüyor internetini değiştiricek ankara keçiörende yaşıyor kendim türknet kullandığım için çok memnunum onda da önericektim ama bi altyapı sorgulayınca benim 220 lira ödediğim 100mps paket o adrese 499...
  6. Handle

Türk Telekom boş port yok

Maalesef neyseki benimki çocukluğuma denk gelmişti de sokaktan çıktığımız yoktu 6 sene evvel şimdi herkes anasının karnından telefonla çıkıyor sanki
  7. Handle

Türk Telekom boş port yok

Çok kötü ya Allah kimseye yaşatmasın ben biyerden sonra salmıştım 2 yıl internetsiz kaldık sonra bi ara kontrol edeyim dedim boş port olunca 2 yıl sonunda internetimiz oldu
  8. Handle

Öneri Uygun fiyatlı internet sağlayıcı önerisi

Telefonda 30 almanızın sebebi modeminizin 2.4ghz kanalına bağlı olmanız eğer çift kanal bir modem değilse yani 5ghz da yoksa çift kanal bir modem almanız iyi olur internetin hızını tamamına yakınını kablosuz kullanabilirsiniz.
  9. Handle

Turknet zamlanıyor !

100m paketi sıfır kesinti ile kullanıyorum aynı hizmet kalitesinde başka ıss önerisi yaparmısınız
  10. Handle

Iss Deği̇şti̇rmeli̇ mi̇yi̇m?

Netspeed e bakıcaz o zaman kimse yazmıyorki
  11. Handle

Comnet hakkında bu aralar birşeyler çıktı soğudum hocam 1675519877 Kurulum icretide verdik çöp olucak şimdi demi iade etmezler bide geçeceğim firmaya ödersem zaten 3 aylık internet parasını 2 günde yemiş olucaz
  12. Handle

Yaklaşık 2 2.5 hafta önce 100/7 mps türknetin paketine geçtim ama alt yapım 81mps destekliyor şuan ki modemim 2.4 GHz olduğu için (yani büyük ihtimalle ondan) wifi da 40mps nin üzerinde alamıyorum kabloluda deneyecek bir şey olmadığı için denemedim şimdi sorum şu alt yapı türk telekomun alt...
  13. Handle

Sistemim geldi fakat

Netlog zaten kargo takibe girince gözükmesi gerek
  14. Handle

Sistemim geldi fakat

Bende öyle olmuştu hazırlanma aşamasında dediyseler öyledir
  15. Handle

Sistemim geldi fakat

Kargoya verilmiştir itopya kargo takibi güncellemiyor benim kargom gelmesine rağmen hazırlanıyor aşamasındaydı
  16. Handle

90mbps yerine 30mbps alıyorum YARDIM

Tamamdır teşekkür ederim
  17. Handle

Tamam ben gene bakiyim Ayarlardan yapabileceğim bir şey yok demi
  18. Handle

Değermi bu fiyat farkı ikinci el almaya https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-keenetic-extra-dsl-ac1200-tertemiz-1075959059/detay
  19. Handle

Aga çok arada kaldım parasızlık ne kadar kötü bir şey Tam bir fiber modem bak dedinya VDSL de desteklermi
  20. Handle

1gb fiber kolay gelen bir şeymi yoksa önden 100 mps falan mı veriyorlar
Top Bottom