Arama sonuçları: *

1. Hasanst

Yardım İnternetim çok yavaş acil yardım lazım

Neden varsayılan olarak 20de geliyor ? 1689097348 Ve 0 gösteriyordu ama yapılandırılmamıştı etkine çekince 20 oldu etkin yapıp 0a çektim belli bir hız artışı var gibime geliyor ama zararı varsa düzelteyim.
  2. Hasanst

Yardım İnternetim çok yavaş acil yardım lazım

ne işe yarıyor ve zararı ne
  3. Hasanst

Yardım Superonline ile gelen TV+ PRO ve Mİ STİCK ile ilgili sorular

Superonline üyeliğimizle beraber aylık ekstra ücret ödeyerek tv+ pro üyeliği aldık. Gelip bağladılar normal bir android tv gibi çalışıyor. Ama tv kanalları izlemek için tek seçeneğim tv+ uygulaması gibi gözüküyor. Ona ekstra bir ücret illaki ödemeli miyim ? Mi stick alsam yine aynı sorunları...
  4. Hasanst

Öneri İnternet Sağlayıcısı Önerisi - Oda Dizaynı Önerisi

Yeni eve taşınıyoruz internet sağlayıcısı önerir misiniz ? Ve yeni odama dizayn için bazı şeyler önerir misiniz ? (Tablo vb.)
  5. Hasanst

Superonline 25 mbps 120 tl iyi mi ? Çok fazla düşme oluyor son zamanlarda.

Çok düşüş oluyor ve anlaşma bitecek yakında fiyat fırlar muhtemelen
  6. Hasanst

Superonline 25 mbps 120 tl iyi mi ? Çok fazla düşme oluyor son zamanlarda.

Soru başlıkta. Geçebileceğim internet sağlayıcısı önerir misiniz ? 1684169180 @MematiBaş🚬 Hocam bilgisi olan arkadaşları etiketler misiniz ?
  7. Hasanst

Superonline yavaşlık

İnternet hızları konusunda bilgim yok, şuan herhangi bir yavaşlık yaşamıyorum ama her ay birkaç gün sorun oluyor. WİFİ işleri ile babam ilgilendiği için sordum 25mb paket dedi, ne anlama geldiğini bilmiyorum. Banada yardımcı olursanız sevinirim, 25mb pakette nasıl 32 mb download alıyorum ...
Top Bottom