Arama sonuçları: *

1. Hudzell

İnternet hızınız kaç Mbps? (Fotoğraf)

Hocam SQM nedir bilmediğimden soruyorum, Atlantis Net kullanıyorum ilk aldığım zamanlar biraz kopmaları falan vardı ama sonrasında ne ping konusunda ne de hız konusunda hiç üzmedi artık iliğine kadar bu şekilde kullanabiliyorum valla.
  2. Hudzell

İnternet hızınız kaç Mbps? (Fotoğraf)

Arkada oyun güncelleniyordu ondan biraz az çıktı
  3. Hudzell

Atlantis Net İnternet Sağlayıcı Rezilliği ve Terbiyesizliği

Hocam şuan alternatiflerimde 50 mbps verebilen bile yok ama nihayetinde değiştireceğim sanırım.
  4. Hudzell

Ne yazık ki var. Sürecin gidişatına göre gerekirse iptal ederim cezasını da vermem THH'de hallederim. Tek gigabit alt yapı sunan sağlayıcı diye seçmiştim onlar harici düzgün altyapımız yok diye napsam bilmiyorum.
  5. Hudzell

Merhaba arkadaşlar, sizlere tüm müşterilerini 1 haftadır mağdur eden ve üzerine pişkin açıklama yapan bir sağlayıcı paylaşacağım. Ne olduğunu siz de bilin. Bu internet sağlayıcısına yıl başından beri aboneyim, 1000/1000 paketine sahibim ve ilk günden beri hiçbir sorun peşimi bırakmadı...
  6. Hudzell

ISS Önerisi, detaylar konuda.

Atlantis derim hocam. Taahhüt dahilinde tek ödediğim aylık ücret paket ücreti 1000/1000 350 TL. Tabii şuan 500 olması lazım.
  7. Hudzell

Dostlar yeni hızlı bir internete geçmek istiyorum lütfen önerir misiniz?

Atlantis net'e geçtim 1000/1000 paketim var eğer altyapın varsa ve geçmeyi düşünüyorsan yardımcı olurum.
  8. Hudzell

Gerçek yükleme hızımın farklı olduğuna nasıl ikna ederim?

Yazdım hocam ancak son mesajlarını aralık 19 da atmışlar umarım görürler. Yarın teknik destek ekibi ile iletişime geçeceğim. Ayrıca şunu fark ettim bu internete sahip arkadaşım da aynı soruna sahip. Kendisi bunu pek önemsemedi ama upload değeri benim için çok önemli yaptığım işi doğrudan...
  9. Hudzell

Benim pingden veya paket kaybından yana sıkıntım yok hiç. Valoda vesaire çok iyidir ama upload...
  10. Hudzell

Atlantis abi ya anlamadım napacağımı şaşırdım.
  11. Hudzell

Yeni internet sağlayıcısına geçtim indirme hızında sıkıntı yok yükleme hızına vaatleri 1000 mbps olmasına rağmen bir dosya yükleme işleminde maks 10-20 mbps alıyorum. Daha şimdi bir ekip geldi ve modemi değişti ama durum aynı kendilerine anlattım ama bana teknikle görüşmemi söylediler. Teknik...
  12. Hudzell

Yasaklı sitelere VPN'siz girmek yasal mı ?

Atlantis net. Orası öyle tabii. Zaten ben Discord ve Roblox için dedim. 1734640893 Niyetim yok tabii merak ettim sadece.
  13. Hudzell

Yasaklı sitelere VPN'siz girmek yasal mı ?

İnternet sağlayıcımı değiştirdim. Şuan Roblox ve Discord'a VPN'siz girebildiğimi fark ettim. Bunun beraberinde BTK tarafından engellenen yetişkin içerikli siteler ve daha fazlası ne varsa girebildiğimi fark ettim. VPN'siz girmek bir sıkıntı yaratır mı ?
  14. Hudzell

1000 mbps internet wifide 100 mbps veriyor

Şuan 3 gb dosya yüklemeyi deniyorum 36 dakika veriyor maks 10 dakika vermesi gereken yerde (google drive) Müşteri hizmetlerinden arıza kaydı açtırdım hayırlısı canım sıkıldı ya
  15. Hudzell

Hocam atlantis kendi verdiği modem wifi6 falan yazıyor üstünde Google dan örnek görsel
  16. Hudzell

Bu 2.4 için Bu da 5 için hocam. ne düzenlemem lazım hocam
  17. Hudzell

E hocam ne yapıcam aynı internet arkadaşta da var 500 megabit rahatça alıyorum telden bir kendi evimde alamıyorum. 1734612923 Ettim hocam bir çok farklı cihazla. Üstte yazdığım gibi aynı internet arkadaşta da var 500 megabit rahatça alıyorum telden bir kendi evimde alamıyorum.
  18. Hudzell

@Mehmet Yılmaz Ağabey senin bilgin var mıdır
  19. Hudzell

Şuan hem 2.4 hem 5 ghz zaten açık Doğru değil mi ?
  20. Hudzell

Hocam konuyu editledim 5ghz ile sonuç aynı. 1734612305 @B1L0
Geri