Arama sonuçları: *

1. ImToretto

TT 1 hafta önceden taahhüt iptalli hk.

Kendim TT'den Netspeed'e geçtim taahhüt bitmeden dediler ki "biz sizi taahhüt bittiği gün direkt geçireceğiz." Herhangi bir tt'ye ücret ödemedim sadece kullandığım internetin parasını ödedim "10 gün filan idi sanırım"
  2. ImToretto

MILLENİCOM FAHİŞ FİYAT ARTIŞI!

Rica ederim reisim. Bol Şanslar.
  3. ImToretto

fixnet kullanan varmı?

Aynı Hat üzerinden hizmet verecekse ISS firması ping değeri çok oynamaz ~5~ şeklinde olur. Santral'e olan uzaklık port giriş çıkışları vs. bunlar önemli etkenler. Kendim TT kullanıyordum fiyat politikası yüzünden Netspeed geçtim ping değerimde herhangi bir oynama olmadı :)
  4. ImToretto

önce müşteri hizmetlerine böyle bir durum olduğunu taahhütünüzün bitmediği ve ücret arttırılması olduğunu belirtin. eğer bu düzelmez ise Thh'ye başvuracağınızı söyleyin.
  5. ImToretto

Tüketici Hakem Heyeti (İlk başta yanlış yazmışım.)
  6. ImToretto

THH'ye başvurabilirsiniz. Taahhütlü bir pakette fiyat arttırma gibi bir durumu olamaz. (Taahhüt bitmediği Sürece)
  7. ImToretto

İnternet önerisinde bulunabilirmisiniz

Fiyat açısından uygun olsun diyorsanız Gıbırnet , Millenicom (Millenicom daha köklü bir firma en azından Gıbırnet'e göre) Ben Netspeed kullanıyorum TT'nin fiyat politikasından sonra. Ama Netspeed'te aylık 370 Yapmış 100 mbps fiberi (6 ay sabit fiyat) Millenicom'da 280 TL ama upload 8'e kadar...
  8. ImToretto

en f/p sorun çıkarmayacak internet şirketi

Öncelikle ISS Konusunda sizin bakmanız gereken Müşteri ile İlişkileri. Çoğu İl'de ISS'lerin verdiği performans değişiyor. Bu yüzden "şu iyi bu güzel" dediğimiz zaman ve siz kullandığınız zaman iyi olmayabiliyor. Ben TT kullanıyordum. Fakat fiyat politikası yüzünden netspeed'e geçtim. Aralıkta...
  9. ImToretto

Interneti uzaktan kapatmak

Modeminizin Bu Durumu Desteklemesi Lazım Üstteki arkadaşta olduğu gibi. Modem modelini aratarak bu konuyu araştırın.
  10. ImToretto

Bursainternet

Hayırlısı olsun deneyip görmek lazım ilk başlarda her iss iyi
  11. ImToretto

yarım saat önce Türknet kurdurdum bu hızlar normal mi?

1000 mbit Paketiniz için bu hızlar düşük hızlar. Sağlıklı bir ölçüm için Laptop'u Ethernet kablosuna bağlayıp testi o şekilde gerçekleştirin. Ayrıca Telefonun 5GHZ destekliyorsa ve Laptop'unun eski olduğunu söylemişsin bu yüzden düşük hız çıkması olağan olabilir.
  12. ImToretto

Turkcell superbox alınır mı?

Aynen öyle hele limitsiz paketleri aşırı pahalı ve 15 mbps veriyorlar 1200TL para alıp böyle bir hız vermek aşırı saçma.
  13. ImToretto

Turkcell superbox alınır mı?

Öncelikle stabil bir hız alamazsınız. Çünkü Bir hat çekilmiyor size Data hattı veriliyor. Altyapınız hiç yoksa tek çareniz o. Limitsiz paket alırsanız bir kere hızınız Limitleniyor yani yukarıdaki arkadaşın paylaştığı gibi bir hız alamazsınız. 400GB kotalı vs. paket alırsanız hızınız Limitsiz...
  14. ImToretto

Türk Telekom VDSL vs Netspeed VDSL

Netspeed,Millenicom,Türk Telekom üç ISS'yi de denedim. Öncelikle Ping muhabbeti üstteki arkadaş yanlış bilgilendirme yapmış. Her bölgede En Düşük Pingi verecek ISS farklıdır. POP-UP noktalarına bağlıdır. Netspeed'e geçtiğin zaman evet 1 2 Gün içerisinde sanırım Sana SMS yoluyla Kullanıcı ismini...
  15. ImToretto

türk telekom internet sorunu

Ev içi Tesisata Elektrikçi Çağırmanız lazım. Binanın diğer sakinleri internet kullanıyor mu? kullanıyorsa böyle bir durum var mı?
  16. ImToretto

Eskiden 50 mbps alıyordum şimdi 24 mbps diyorlar

Gürültü Seviyesi hafif sınıra yaklaşmış belki de kopmalar çok olacağı için yükseltmiyorlar Hattın 30 MBPS gösteriyor zaten. Hat kalitesinde sorun da olmuş olabilir o konu hakkında bilgim yok maalesef.
  17. ImToretto

Eskiden 50 mbps alıyordum şimdi 24 mbps diyorlar

Altyapı sorgulamalarında 24 MBPS mi çıkıyor usta?
  18. ImToretto

Türk Telekom kullananlar Upload hızlarını atabilir mi ?

Reisim sonuçları zaten SpeedTest'ten çekiyor ama yapayım.
  19. ImToretto

Türk Telekom kullananlar Upload hızlarını atabilir mi ?

Evet yükseldi. Paket 75MBPS.
  20. ImToretto

Ev için internet servis sağlayıcı önerisi

En iyi MH alabileceğiz Firma TT'dir. Ha ben ucuzluk istiyorum diyorsanız Fixnet ve Millenicom var şuan da. GıbırNet vs. bunlara bulaşmamanızı öneririm.
Top Bottom