Arama sonuçları: *

1. Jroxy

Hangi İnternet Paketini Almak Daha Mantıklı?

Sivastayım
  2. Jroxy

Netspeed'e de baktım da çevremde kullanan olmadığı için sorun yaşamak istemiyorum. Baya arada kaldım.
  3. Jroxy

Altyapım 63 mps destekliyor. 35 Mps 95 TL lik paketi mi almam daha mantıklı yoksa 100 Mps 105 TL'lik paketi mi? Bir de önerdiğiniz internet sağlayıcısı var mı?
  4. Jroxy

Hangi sağlayıcıyı seçmeliyim

Altyapı 65 mpse kadar destekliyor. Sizce Türknet mi yoksa millenicom mu seçmeliyim? Turkneti önceden kullanmıştım bi internet gitti daha da gelmedi teknik destek de hiç gelmedi. Millenicomu denemedim çevremden fikir alabileceğim biri de yok ne yapmalıyım?
  5. Jroxy

İnternet sağlayıcımı değiştireceğim, taahhüt iptal süreci nasıl işler?

Ücretsiz iptal olayı vardı. DonanımHaber analtıyordu.
  6. Jroxy

İnternet sağlayıcımı değiştireceğim, taahhüt iptal süreci nasıl işler?

İnternet sağlayıcımı değiştireceğim. 24 ay taahhüt ile Türk Telekomla anlaşmıştık fakat verdikleri hız çok düşük ve fiyat pahalı onun yerine millenicom veya Turknet geçmeyi planlıyorum. Konuya geleyim; 17sinden sonra 13. Aya girmiş oluyorum bu durumda ücretsiz taahhüt iptali mümkün değil mi...
  7. Jroxy

Türk Telekom Günlük İnternet Boost varmı ?

Baban taahütü yenilemiş ondan başa sarmış olabilir 1 yıl daha. Normalde 13.ayda ceza çıkartsalar bile tüketici hakem heyetine verebiliyorsun diye biliyorum. Ben de 2 Ay sonra iptal edeceğim 8 Mbps'lik paket alıyoruz 6 Mbps veriyorlar :D
  8. Jroxy

Türk Telekom Günlük İnternet Boost varmı ?

1 Sene taahüt bitince tüketici hakem heyetine verip iptal edebiliyorsun. izlemeni tavsiye ederim.
  9. Jroxy

Türk Telekom taahhütten caymak

Doğru diye biliyorum ben de iptal ettireceğim 8Mps 75 TL ödüyorum. Şuna bakmanı öneririm
  10. Jroxy

İnternet Sağlayıcısını Değiştirmek

İzleyeceğim bunu. Teşekkürler umarım doğrudur. Eziyet çektiriyor resmen.
  11. Jroxy

İnternet Sağlayıcısını Değiştirmek

24 Ay taahütle TürkTelekom aldık fakat verdiğim para ve aldığım hız hiç tatmin edici değil. 75 TL ödeyerek 5-6 Mbps alıyorum. Upload ise 0.6 Whattsapptan video falan atmak eziyet. Taahütü cayma bedeli olmadan iptal ettirebilir miyim? 13.Ay'dan sonra cayma bedeli olmadan iptal edebiliyormuşuz bu...
  12. Jroxy

Ttnet 10mbps kullanıyorum değiştirsem mi?

Taahüt yok ise kesinlikle değişmenizi öneririm. Altyapı kontrol ederek.
Top Bottom