Arama sonuçları: *

1. Kızagan

Öneri İnternet sağlayıcı önerisi (pingsizinden)

Turknet ile arayıp konuşabilirsin. Bilinmeyen sağlayıcıları pek tavsiye etmem
  2. Kızagan

Yardım Türk Telekom Yok Diyor Turkcell Var Diyor ?

Turkcell fiber altyapısını kendi döşüyor. Turkcell'in vardır Turk Telekom'un yoktur gayet normal.
  3. Kızagan

Teknosacell alınır mı?

%100 Turkcell. Kimsenin çekmediği yerde bile takır takır kullanıyorum
  4. Kızagan

Teknosacell alınır mı?

Berbat ötesi sakın alma. Çalıştığım yerde kullanan birisi vardı hiçbir şekilde ulaşamıyorduk adama.
  5. Kızagan

Yardım Turknet vs Millenicom

Bölgene göre seçmen gerek. Bir yıldır turknet kullanıyorum sıkıntı yaşamadım
  6. Kızagan

Yardım Hangi sağlayıcıya geçmeliyim

Turknet paketinizi yükseltmeyi deneyebilirsiniz altyapınız destekliyorsa
  7. Kızagan

TürkNet geçmeli miyim?

Turknet iyidir ama cayma bedelin 140x12 den 1680₺ dir
  8. Kızagan

Türknete geçmeyi düşünüyorum iyi midir

Bir yılı aşkındır Turknet kullanıyorum ve memnunum. Ancak her şey altyapı. Senin yaşadığın bölgede Turknet değil de xNet daha güçlüyse tabii ki xNet mantıklı olacaktır. Altyapını araştırıp öyle karar vermeni tavsiye ederim.
  9. Kızagan

Hangi İnternet Servis Sağlayıcısını Tercih Etmeliyim?

Kesinlikle altyapısı uygunsa Turknet'i tavsiye ederim.
  10. Kızagan

Altyapıma TTNET Harici Sağlayıcı Bağlatılır Mı ?

Bunun için bölgesel konuşmak gerek. Ben turknet bağlattığımdan beri herhangi bir sıkıntı yaşamadım. TT varken müşteri hizmetlerini aramadığım gün yoktu. Bir kere internet hızında düşme yaşadım 1 saat içinde çözdüler. TT olsa bağlantınızda problem görmüyorum diyerek kesip atıyordu.
  11. Kızagan

Altyapıma TTNET Harici Sağlayıcı Bağlatılır Mı ?

Sen direkt olarak Turknet ile görüşüp geçiş yapmak istediğini söyle. Onlar senin için her belgeyi halledip geçişini yapıyor. Sen sadece kurye ile gelen belgeleri imzalıyorsun ve kimliğini arkalı önlü yolluyorsun hepsi bu.
  12. Kızagan

Millenicom’dan Türknet’e geçilir mi?

Turknet kullanıyorum ve gayet memnunum. Dilimi ısırarak yazıyorum neredeyse bir yıldır abonesiyim bir kere bile sorun yaşamadım ne kopma ne bir şey. Sadece bir kere internet hızım düştü onu da bir saat içinde hallettiler. 1651612785 O zaman devam edebilirsiniz.
Top Bottom