Arama sonuçları: *

1. Kadir güzelkan

İnternetin ilk günü çekmiyor

Knk şimdide 10 dk de bir kopuyor ve epicte indirme hızı 15 saattir açık 10gb indirdi
  2. Kadir güzelkan

Evet sonradan hepsini doğru yaptım
  3. Kadir güzelkan

Hocam şifreyi yanlış girmişim 2 gündür
  4. Kadir güzelkan

Bu sefer id gözüküyor ama vci vpi 0
  5. Kadir güzelkan

Neresini 1725391268
  6. Kadir güzelkan

Knk yaptım her şeyi ama internet ışığı yanmıyor ve İnternet yok
  7. Kadir güzelkan

Hizmet numarası nedir nerde yazar
  8. Kadir güzelkan

Türk Telekom nasıl öğrenirim pppoe numarasını
  9. Kadir güzelkan

Ken marka model 1 dk ya atarım 1725302823 https://www.epey.com/modem/krn-ds224wsu.html Bu hocam
  10. Kadir güzelkan

Hiç yok gözüküyor ama bir yere giremiyorum
  11. Kadir güzelkan

Bugün Türk Telekoma geçtik ilk gün internette hiç bir işlem yapamıyoruz ve wlan_vap yazıyor o ne
  12. Kadir güzelkan

Bu altyapı için internet tavsiyesi

Tahattütleri bugün bitti neye geçelim 1725109496 Tavsiyelere açığım başımızı ağrıtmasın yeter
  13. Kadir güzelkan

Bu altyapı için internet tavsiyesi

Teyzem gilin evine internet alacağız hangi altyapı daha iyi olur hangi internet önerirsiniz daha doğrusu
  14. Kadir güzelkan

İnternet wifi hakkında yardım

Teşekkürler
  15. Kadir güzelkan

İnternet wifi hakkında yardım

Bizimkiler bana sormadan buna geçmiş 16mbps hiç bir şeyi indirmiyor ben dedim ki Turkcell paket yükseltme varsa var mı bilmiyorum yükseltelim maksat cayma bedeli ödemeyelim eğer yoksa böyle bir şey Türknet e geçelim dedim siz ne derdiniz bina alt yapısı Max 100mbps VDSL internet destekliyor
  16. Kadir güzelkan

Öneri Benim mevcut steam hızım 1.7 interneti değiştircem 10 olsun istiyorum kaç TLdir

Birde bu monitör nvdia g sync destekliyor mu https://www.epey.com/monitor/samsung-odyssey-g3-24-ls24ag320nuxuf-s24ag32.html
  17. Kadir güzelkan

Öneri Benim mevcut steam hızım 1.7 interneti değiştircem 10 olsun istiyorum kaç TLdir

Niye. 1694197542 Resim yakıştıramadım Sorguladığınız Adreste Alabileceğiniz Maksimum Hız 100 Mbps ADSL Altyapı, Boş Port VAR Tahmini Mesafe 7 Metre VDSL Altyapı, Boş Port VAR Tahmini Mesafe 7 Metre FİBER Altyapı, Boş Port YOK
Top Bottom