Arama sonuçları: *

1. Karacabey

Yardım Alt Yapı Çalışması İçin Ne Yapabilirim?

Allah kolaylık versin hocam işiniz zor. Hız problemini bile çözemedim ben. Hızım nornalde 80 olması gerekirken şuan 16. Eskiden 80 di. Bir kere çağırdım çözmediler. 300 tl faturalandırdılar. Bende seyyar sıfır kabloyla denedim hız aynı değişmiyor diye tekrar arıza kaydı açtım tabi bu süreçte...
  2. Karacabey

Yardım Arkadaşlar bu kutunun olduğu yerde kaç megabit hız alırım

Eyvallah hocam sağolasın. Konuşayım bakalım ne diyorlar
  3. Karacabey

Yardım Arkadaşlar bu kutunun olduğu yerde kaç megabit hız alırım

Bu kutu geleli 3 ay kadar oldu. Önceden de 70 megabit hız gösteriyordu. Şimdide aynısını gösteriyor. Güncelleme yapmamış olabilirler mi? Bu kutudan normalde ne kadar hız veriyorlar
  4. Karacabey

Gıbırnet ev interneti alınır mı 110tl

Uğraşmaya değmez aynı rakamlar ise. Fiber geldi bizim oraya hala Türk telekom altnyapı vdls gösteriyor anlamadım
  5. Karacabey

Daha yeni zam geldi buraya bu konu düştü zam yaptılar. Eğer 240 ise başka tarife ya da değişiklik yapacağım bende. 8 aydır 110 tl idi
  6. Karacabey

110 tl veriyorum ben 80 niin altına download 14 altına upload düşmüyor. Bazen kesilme oluyo 5 dk lık belki burayla alakalıdır
  7. Karacabey

Gibir net 1000mbps veriyor????

Fiyatı ne kadar. Baya yüksek fiyat çekmişti bana 1685597665 750 tl çekti 1000 mb için 50 upload
  8. Karacabey

Gibirnet Kullanacaklar Di̇kkat!

5 aydır kullanıyorum bir kere kesildi benim internet. 87 alırsın dediler 85 veriyorlar. Bazen geceleri yayın açınca sorun yaşanıyor 6000 de açtığım için herhalde
  9. Karacabey

263 TL farkla 35'ten 100 Mbps'lik pakete geçmeye değer mi?

110 TL veriyorum 80 mbs geliyor bana. Fazla baya 1673641525 Yanlış anlamışım :D ama değer ben verirdim şahsen.
Geri