Arama sonuçları: *

1. Keepr

Türk Telekom fiber mi getirmiş

max 100 veriyor turknet başka altyapılarda. sadece kendi altyapısında 1000 veriyor.
  2. Keepr

Yeni internet sağlayıcı önerisi Ne yapmalıyım?

Denemek için aylık ödemek şuanlık mantıklı gibi o zaman. Pek fiyat farkı yok zaten.
  3. Keepr

Yeni internet sağlayıcı önerisi Ne yapmalıyım?

Selamlar hocam. Türktelekom fiber altyapısı var. Şuanlık türknet kullanıyorum. Sorunsuz aslında, memnunum ama fiyatı biraz fazla uçuk. Comnet 500mbit geçmeyi düşünüyorum. Kullanıyor musun? Memnun musun? Ping değerleri nasıl? Kopma gibi sorunlar yaşıyor musun?
  4. Keepr

İnternet hızım nasıl ?

5. Keepr

türknet 500 tl olmuş başka sağlayıcı önerisi

Bende tt altyapısı var sanırsam. Turkcell de var mı diye nereden bakabilirim?
  6. Keepr

türknet 500 tl olmuş başka sağlayıcı önerisi

Ben de başka operatörlere bakmayı düşünüyorum. 500mbit 600 küsürdü millenicomda. İyi midir? Kullanan var mı?
  7. Keepr

Bayram değil seyran değil Türk Telekom hediye internet vermiş

Bana da faturanızı ödeyin diye yazmışlar. Çok düşünceliler sjjsjsjs
  8. Keepr

🗺️Türk Telekom Uygun Fiyatlı Tarife🗺️

Şimdi baktım da ben bunu niye yeni görüyom yav? Çok iyiymiş bu. Kopma, çekme, internet hızı olarak sorun yaşıyor musun? Yaşamıyorsan fiyatları inanılmaz ucuz.(Diğer telekomlara göre)
  9. Keepr

Yardım İnternet hızım düşük

3dk cs indirebilmek. Allah'ım nasip et.
  10. Keepr

Bu sizce iyi bir şey mi yoksa kötü mü?

Fakir olduğumdan beni çok ilgilendirmiyor :/ (çok ucuz olmadığı sürece.)
  11. Keepr

Türknet 1000mbps nasıl geçerim?

Online işlemler'e giriş yap. Paket ve kullanım kısmında paket değişikliği yazıyor. 1000'e geçebiliyorsan orada yazar.
  12. Keepr

Yardım İnternet sağlayıcı önerisi istiyorum

Sorunsuz değil daha az sorunlu arıyor gibi.
  13. Keepr

Yardım İnternet sağlayıcı önerisi istiyorum

3 yıldır türknet kullanıyorum. Çok nadir altyapı kaynaklı sorun yaşasam da destek talebiyle kısa sürede ilgileniyorlar. Ben hizmeti beğeniyorum, öneririm.
  14. Keepr

Fiber Düşük Ping İSS Önerisi

3 yıldır türknet kullanıyorum. Çok memnunum. Köy sayılabilecek bir yerde yaşamama rağmen çok sorunsuz. Çok nadir sorun olduğunda da hızlı ilgileniyorlar. Ping değerleri düşük, packet loss yok. Öneririm.
Top Bottom