Arama sonuçları: *

1. K

1000 mbps Gigafiber 2 daireye yeter mi

Evet hocam 1000 Mbps
  2. K

1000 mbps Gigafiber 2 daireye yeter mi

4 Katlı binamızda 3 kat kullanıyoruz, Mercusys Halo h80x ile mesh ağ kurdum toplam 4 cihaz var. (3 Pc 3 TV 8 Telefon) Şuana kadar hiç sorun yaşamadım ping vs vs sendede olacağını sanmıyorum.
  3. K

TURKTELEKOM VS TURKNET 2024

4 aydır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım GİGAFİBER var ise eğer düşünmeden alınmalı.
  4. K

Türknet 400₺ oldu tamam mı devam mı

Evet maximum karta 6 bölüyormuş o şekilde alcam.
  5. K

Saçma fiyat politikası diyorsun bi TürkTelekom 16 Mbps fiyatlarına bakar mısın? Benim 2. Evimde 24 Mbps için (Bu ay) taahhüt sonu diye 479₺ fiyat çektiler.
  6. K

Bende öyle girdim (400 de hiç farketmez) ama böyle bir şey yapılıyor mu? Bence alt maddesi vs vardır güncel kur ile 300 falan diye. 1705651258 Bu arada 3 ayım kaldı benim şuan kampanyayı iptal edip 300*12 Ödersem daha karlı oluyor acaba yapsam mı?
  7. K

Turknetten millenicoma geçiş

Netspeed geçmelisin onlar ilgileniyor.
  8. K

1 Mbps internet keyfi

Öyle ama hiç te olmayabilirdi yani bekleyeceksin (Ben bekledim)
  9. K

1 Mbps internet keyfi

Hocam bina bina dağıtım yapmıyorlar bölge bölge dağıtıp tamamen test ederek açıyorlar. Sürekli aramanın hiçbir anlamı yok 4 ay içinde aktif oluyor sabredip beklemelisin.
  10. K

Yardım 12 aylık toplu ödeme ne kadar mantıklı ?

Bende türknetliyim hocam. 12 Ay ödemesi yapıp kredi kartına 6ya bilebiliyorsun. Zam gelmese dahi 300₺ yerine 279₺ ödemek her türlü kara geçiriyor. (Ki Türkiye gibi biryerde zam gelmemesi mümkün değil) Ben yeni abone olduğum için 200₺ ücretim var o bitince 12 Ay ödeyeceğim.
  11. K

1 Mbps internet keyfi

Merhaba hocam bu 1 Mbps olayı TürkTelekomun genel bakımı dolayısı ile çıkıyor. Veriyi sağlayan firma Telekom olduğu için maalesef böyle gözüküyor. (Müşteri kaybından korktukları için komplo bile olabilir) Soruna gelirsek eğer Hangi il/İlçedesin? Bende benzer şekilde beklemede idim ve...
  12. K

netspeed/comnet/gıbırnet arasından hangisi

1 yıl Netspeed kullandım çok memnundum kendilerinden, bu ay GİGAFİBER geldiği için TürkNet geçtim. Netspeed önerimdir vdsl için
  13. K

Yardım GİGAFİBER bağlantı hakkında soru

Dün arkadaşlar geldi gerçekten çok kibarlardı, isteğim üzerine benimde yardımım ile kablolama yı bina içinden yaptık ve gittiler. Olmaz yapamayız, uğraştırır gibi saçma cümleler kur adımlar aksine yardımcı oldular hızlıca yapıp teslim ettiler.
  14. K

TÜRK NET KULANAN VARMI ?

Kullanıyorum memnunum hocam, sitesinden altyapı sorgulama yapıp alabileceğin hızı öğrenebilirsin. Ayrıca davet kodu ile 1 ay ücretsiz İnternet kazanabilirsin, dilersen paylaşabilirim.
  15. K

Yarın gelecekler bakalım inşallah anlaşırız.
  16. K

Deneyimin için çok teşekkür ederim. Binadaki herşeyi kendimiz yaptığımız için(İnşaat sektöründeyiz) 4 kat için sadece İnternet hattında 8 adet boru var yani 1 boruda cat6 var diğer borum (Benim daireme ait olan) boşta duruyor ekip direkt boş boruyu kullanabilecek yani.
  17. K

Teşekkürler hocam, nekadar zamandır kullanıyorsun bir sorun yaşadın mı? Hat çekilecek alan vs hazır sadece iç kısımda yaparlarmı diye tereddütteyim. Geçen yıl cat6 kablomu 10 dkda çektim. Ayrıca sizde nekadar süredir kullanıyorsunuz bir sorun yaşadınız mı?
  18. K

Hat hazır sadece kabloyu borudan çekicekler bukadar. Kurulum ücretine kablolama dahil ediliyor hocam yani alakası var
  19. K

3 Aylık bekleme sonunda bugün mahalleme GİGAFİBER bağlantısı aktif edildi ve bende anında arayıp geçişimi yaptım. Aklımda şöyle bir şey var, alt sokağımda benden 2 hafta bağlantılar açıldı ve ekipler bina dışından (Camdan) kablo sarkıtıp o şekilde bağladıklarını gördüm. Fakat ben bina içinden...
  20. K

Yardım GIBIRNET CAYMA BEDELİ İSTİYOR

Hocam cayma bedeli değil o kullanım ücreti adam 20 gün kullandığın İnterneti neden bedava versin sana
Top Bottom