Arama sonuçları: *

1. Koyun Shaun

Altyapı olmayan bina

O konusa pek bilgim yok ben direkt bişeyler yazdım bakayım eğer düzgün crvap vermezlerse öyle diyeyim birde 1735686730 Reis yeri kırmak zorundalar mı ya eğer illa para istiyorlarsa veririz yeter ki yapsınlar şu interneti ya
  2. Koyun Shaun

Altyapı olmayan bina

Sizce ne yapmalıyım?
  3. Koyun Shaun

Altyapı olmayan bina

bize iptal edebilirsiniz dediler direkt cayma bedeli ödemeden sizce iaptal etsek altyapının gelmesi daha uzun mu sürer? İptal edip tekrar başvuru yapsak hızlanır mı
  4. Koyun Shaun

Altyapı olmayan bina

planlamaya nereden bakıyoruz kral
  5. Koyun Shaun

Altyapı olmayan bina

y ya valla 180 gün aşırı fazla ya telefondan bağlanıyorum hani internet giderse gitsin diyorum aşırı ping çıkıyor oyuna girilmiyor. en sonunda bilgisayarı kuzenimin evine götüreceğim oraya kurulacağım masaüstü :D bence bunlar 5.5 ay bekliyor son yarım ayda kurulum çevrede alştyapı var...
  6. Koyun Shaun

Altyapı olmayan bina

tamamdır kral
  7. Koyun Shaun

Altyapı olmayan bina

ayrıyetten cimere de başvuru yaptım. Bu arada ev caddeye çok yakın çevrede internet var. 6 ayı çok geçer mi yapmaları?
  8. Koyun Shaun

Altyapı olmayan bina

Altyapı için extra neler yaparsam daha hızlı olur?
  9. Koyun Shaun

Altyapı olmayan bina

merhaba biz başka yere taşındık ve burada altyapı yok. Ama çevremde çok fazla internet var ve bunu görebiliyorum. Türk telekomu aradık ve aboneliğimizi altyapı gelene kadar durdurduk. Alt yapı 180 gün içinde gelecektir dediler. Adres taşdığımızı göstermek için mail atmamızı istediler 15 gün...
  10. Koyun Shaun

Yardım Sizide 0850'li Numaralardan Spam Çağrı İle Arıyorlar Mı ?

bizide aramışlardı türk telekom taahüt bitiyor diye babamın üstüne kayıtlı olduğu için ve ne zaman bittiğini bilmediğim için babamla beraber evet diyip geçtik dijitürkü 1 yıllığına geçirdiler maalesef. ilk 4 ay 200 tl diğer aylar görecezz
  11. Koyun Shaun

Yardım Alt komşumda alt yapı var bende yok

dediğin gibi alt komşunda alt yapı var sizde üst yapı var alt yapı yok
  12. Koyun Shaun

Faturalı türk telekom hat bitiyor

Gençler şuan son aydayım bu ay taahütüm bitiyor. Hamgi operatöre geçmeliyim? Ucuz ve yğksek i ternet vodafone 16gb 140 lira vardı kampanyayı kaçırdım hat babamın üzerine o yüzden genç şeylerinden olmuyor
  13. Koyun Shaun

Farklı Lokasyonda Gözüküyorum

bunu bende yapmak istiyommm
  14. Koyun Shaun

Farklı Lokasyonda Gözüküyorum

daha ne istersin süper bi özelik :D
  15. Koyun Shaun

1 Mbs İnternetle Bir Oyunda Ortalama 100 ping almak Normal mi ?

Trden amerikaya bağlan adamlar birde ddos yesin mission completed
  16. Koyun Shaun

100 Mb internete 97 tl fiyat önerdiler sizce mantıklı mı

Bence mantıklı hangi firma
Top Bottom