Arama sonuçları: *

1. L

Comnet DAVET KODU lazım

Ucuz buldum diye sevinmiştim ama 🥹. Tamam hocam teşekkürler. Sizin davet kodunuzu kullanacağım. Çünkü 2 ay önce size söz vermiştim. Sayenizde comnet ile tanıştım. Konuyu kapatıyorum.
  2. L

Yardım Hangi İnternet Sağlayıcısına geçmeliyim??

Eski hesabına giriş yapamadım ondan hocam. İsmi Latino yine. Forumda eski.konularda arattim 2 ay önce bakabilirsiniz. Mesajda da yazdığım gibi bende şikayetler nedeniyle 1 ay denemeli aldım. Almamin sebebi Site yöneticisi Abdullah abinin de önerisinden dolayı. Pişman olmadım. Almak size kalmış...
  3. L

Yardım Hangi İnternet Sağlayıcısına geçmeliyim??

Comnet kullanıyorum. Eğer davet kodumla gelirseniz 1 ay size 1 ay bana hediye oluyor. Geçip geçmemek size kalmış. Reklam yaptığımı düşünmeyin. Hatta şöyle diyeyim. Bende ilk başta risk almamak için 1 aylık aldım ve 1 ay bedava geldi. (Davet kodu kullandım.) 2 aylığına şu an 339 TL ödüyorsunuz...
  4. L

Comnet DAVET KODU lazım

Hocam üst üste aylık alınıyor mu? Ona göre alayım. Bilginiz var mı? Örneğin bugün 1 ay aldım. Daha sonra hemen tekrar aynı fiyattan 1 ay diye diye 6 ay uzatılır mı?
  5. L

Comnet DAVET KODU lazım

Merhaba. 6 kere 1 aylık üst üste alınıyor mu? (davet kodlarıyla+6 ay = 12 ay) Yapılıyorsa lütfen davet kodu atın. Siz 45 ben 30 gün kazanayım. 1732958907 @Jon Snow @emreBeoa Siz bilirsiniz sanırım. Daha önce yardımcı olmuştunuz.
Top Bottom