Arama sonuçları: *

1. LynxE

Superonline fiber altyapısı kullanan ISS önerisi

Bildiğim kadarıyla sadece Millenicom var fakat onu da pek önermiyorlar.Superonline'dan devam et bence.
  2. LynxE

Superonline hızım 5 katına çıktı ?

Garip bir şekilde PC de kablolu bağlantıyla 1 gbps alıyorum 😆
  3. LynxE

Ekstra paket satın almadım ve taahhütün bitmesine 9 ay var ekstra ücret çıkaramazlar
  4. LynxE

Yok hocam benim üstüme de doğum günüm değil 1723297285 Valla tam zamanında geldi çok iyi oldu uploadlamam gereken büyük bir dosya vardı 100 mbps upload var 😄
  5. LynxE

Superonline 50 mbps paket kullanıyorum normalde 46-47 download 10-11 upload alırken bugün speedtest yaptığımda 250-255 download 95-100 upload sonucunu aldım.Superonline pandemide falan hızı 100 mbps kadar arttırmıştı fakat bugün 10 ağustos özel bir gün de değil.Sebebi ne olabilir.Birde benden...
  6. LynxE

200 Mbps olan paket 100 Mbps veriyor

https://goknet.com.tr/internet-altyapi-sorgulama/
  7. LynxE

türk telekomda kalayım mı yoksa nereye geçilir yardım

Naptın hocam 50 mbps o fiyat ne kesinlikle kabul etme
  8. LynxE

SOL Paket değişirse taahhüt uzar mı?

Superonline da kampanya değiştirince taahhüt süresi sıfırlanıyor mu? (Yani 4 ay kalan taahhüt sürem 12 ay olarak yenileniyor mu)
  9. LynxE

Okulun internetinin engellediği sitelere pc den erişme'nin yolu nedir ?

Windscribe kullan girer (test edildi onaylandı)
  10. LynxE

Yardım Gpon saçmalığını anlatabilir mi birisi lütfen

Türktelekomun kendi modemi dışında modem kullanmak için fiber k.adı ve şifreni bilmen gerekiyor.
  11. LynxE

Bu iki kutunun farkı nedir?

Aktif olarak Superonline fiber müşterisiyim.Şuanda binada aktif olarak 1.fotoğraf olarak belirttiğim superonline'a ait switch kullanılıyor.Bu switche bağlanan turuncu fiber kablo switchten Cat6 kablo olarak evlerdeki modemlere wan portundan bağlanıyor.Fakat yaklaşık 2 ay önce superonline...
  12. LynxE

Yardım Türk Telekom 100mbps Fiber Testte 65.5 Veriyor

Göknetten altyapı sorgularmısın
  13. LynxE

Hangi İSS'yi Tercih Etmeliyim ?

hocam attığınız linkteki fiyat 115 tl benim bütçem 80-95 tl arası + TT kısmında boş port yok zaten.Port açtırma v.b o kadar bekleyemem.Millenicom geçmeyi düşünüyorum yinede teşekkürler
  14. LynxE

hocam internetten araştırdığım kadarıyla turknet, superonline altyapısı üzerinden hizmet vermiyor sanırım
  15. LynxE

teşekkürler 1630764623 teşekkürler 1630764666 şuan 15 mbps fibere 90 tl para ödüyorum hocam 2 gün önce aradılar 20 mbps fiber internet 95 tl para istiyorlar
  16. LynxE

peki hocam son olarak turknet'de ki gibi indirim kodu benzeri bi olay varmı
  17. LynxE

peki ekip geliyo demişsiniz ekip tt'nin veya superonline'ın ekibi mi yoksa milleni'nin kendi ekibi mi
  18. LynxE

hocam milleni tt altyapısını mı kullanıyor
  19. LynxE

1 hafta sonra superonline'da ki taahhütüm bitiyor.Superonline fiyatları uçuk olduğu için başka İSS'ye geçmeyi düşünüyorum.Altyapı olarak binada Superonline fiber var.Turk Telekom'da ise Hipernet hizmeti var yazıyor.Fakat ben fiberden devam etmek istiyorum.TurkNet'de önceden 35 Mbps Fiber olan...
  20. LynxE

Altyapım yükseldi mi ?

Fiber kullanıyorum dostum
Top Bottom