Arama sonuçları: *

1. Lyrox1

Öneri Türk Kanalları Legal IPTV M3U Playlist - 2025 AKTİF

Listeyi Güncelleme Şansınız Varmıdır Hocam ?
  2. Lyrox1

İNTERNETİMİ KAPATMAK İSTİYORUM

Evet.
  3. Lyrox1

Zaten Kapanmıyorki.
  4. Lyrox1

İnterneti kapatmak istiyorum, bu yüzden bugün Türk Telekom’a gittim. Bana 4.000 TL cayma bedeli çıkardılar. Farklı bir firmadan internet almak istiyorum ama 4.000 TL çok yüksek bir tutar; zaten faturayı düzenli ödesem de toplamda bu kadar bir maliyet olacak. Cayma bedelini daha uygun bir şekilde...
  5. Lyrox1

TT Çok Pahalı , Hangi İnternete Geçmeliyim Arkadaşlar ?

BirNet önerebilirim Fakat ben kullanmıyorum hocam kullanıyor ve memnunmuş sıkıntı vs olduğunda ise tt gelip hallediyormuş.
  6. Lyrox1

TT Çok Pahalı , Hangi İnternete Geçmeliyim Arkadaşlar ?

Adresin belli kral Pizza yollayabilirler.
  7. Lyrox1

Turkcell mi Türk Telekom mu daha kullanışlı

Turkcell Bence Daha İyi Daha Kullanışlı.
  8. Lyrox1

Yardım Türktelekom Taahhatlü olmasına rağmen sürekli ZAM

500 tllik olanda vardı Ben sordurdum Gecikme bedeliymiş 1 gün bile geç yatır alıyorlar ama seninkinde yazmamış ara sor
  9. Lyrox1

Yardım Türktelekom Taahhatlü olmasına rağmen sürekli ZAM

Seninki azmış bekle kendikimi atim
  10. Lyrox1

Superonline alt yapısını en hızlı nasıl getirebilirim?

İşte Bu yüzden Git Rahatsız Et dedim.
  11. Lyrox1

O zaman başka çözüm yolu yok binaya birilerinin gelmesini Bekliyecen Yada Sık sık Onları rahatsız edecen Arıyacan Telekoma gidip soracan Yani kısaca rahatsız edecen çekerler binana
  12. Lyrox1

Bina Sakinlerinden İmza Toplarsan Hızlanabilir.
  13. Lyrox1

Son zamanlarda internet cekmemeye başladı?

Camdan Dışarı Fırlat. 1714149354 Müşteri Hizmetlerini Ararsan Çözüm Bulabilirsin.
  14. Lyrox1

Turknet Yıldırdı Artık!

Konudan alakasız bizim labaratuvardada aynı internet sınıfca 1 mbps kullanıyoruz maalesef yarında aynı internete maruz kalacaz.Umarım Çözülür.
  15. Lyrox1

TürkNet saha personeliyim sorularınızı alayım

Hocam bizdede port yok kuruluk kaydı açın demiştiniz ne kurulum kaydı orayı pek anlamadım bilgilendirirmisiniz.
  16. Lyrox1

altyapisiz internet onerisi

çanaknetti galiba
  17. Lyrox1

Evimde Altyapı yok diye gözüküyor

Bina 30 40 yıllık eski bayağı şu an evde Türk Telekom kullanıyorum iptal ettireceğim başka telekoma geçeceğim artık bu fiyatları sıkmaya başladı son ödeme gününü kaçırmışım diye 200 TL faiz ödettirdiler. 1706379093 Yardım edebilecek varmı ?
  18. Lyrox1

Evimde Altyapı yok diye gözüküyor

Merhaba iyi günler evimde ve binamda internet olmasına rağmen komşularında kullanmasına rağmen internet sağlayıcılarında sorgularttığım zaman altyapımı altyapınız yok diyor ne yapmalıyım boş port olmadığından mı alıyorum acaba bu hatayı aydınlatabilir misiniz? Altyapı sorguları ekte
  19. Lyrox1

iss onerisi verirmisinz

Hocam kaç yıllık müşterisiniz ?
Geri