Farklı adreslerde iki tane Turknet aboneliğim var. Biri VDSL diğeri fiber. İkisi de sorunsuz çalışıyor. Dükkanın TTnet ile taahhüdü bitsin onu da Turknet yapacağım.
İki Turknet aboneliğim var. Biri aile evi biri kendi evim. Turk Telekom’dan geçerken kurye gelmişti evraklarla, imzalamıştım. Sonra kendi evime sıfırdan abonelik almıştım, onda ise kargoya vermiştim.
Merhaba. İstanbul Sarıyer’de eski bir mahallede oturuyorum. Fiber altyapısı yok. Hatta direkt altyapı yok. Eski telefon elektrik direği ile internet geliyor. Apartmanda olmadığım için kutu falan da yok. Binaya gelen iki hattan birini kullanıyorum. Halihazırda Türk Telekom 36 MBit tarife...
Steam’de gördüğün şey doğru. 10 Mbit hıza sahipsen kaba hesapla 1 MB/sn hızla indirirsin. Flight Simulator’da yaşadığın sorun ise Microsoft’un sunucularının sorunlu olması. Birçok insan yavaş indirme hızı sorunu yaşıyor.
Mesela benim oturduğum evin iki adet kapı numarası var. İkisi de benim üzerime. Eskiden iki ayrı daireymiş. Bu yüzden iki abonelik hakkım var. Sizde de benzer bir durum olabilir. Sormak lazım.
Apatmanın girişinde genelde bir kutu olur. Oradan bakıp sizin adınıza olan portları görebilirsiniz. Siz yine de bir servis sağlayıcısını arayıp sorun. Belki onlar sistemden görebilirler.