Arama sonuçları: *

1. MTBC

Hangi operatöre geçmeliyim

Çekim kalitesi olarak bir sorun yaşamadım ama interneti biraz yavaş kalıyor bazen. Uygun olduğu için duruyorum bu operatörde.
  2. MTBC

Hangi operatöre geçmeliyim

Vodafone uygun oluyor hocam bayağı bir ona bir bakın.
  3. MTBC

Gibirnet Paketlerine Zam Geldi!

Valla 130 liraya türk telekom kullanıyordum ekimde bitecek taahhüt aradılar beni uzatalım gibisinden 230 liraya 24 aya anlaştık tekrardan ben memnunum şu an :)
  4. MTBC

Gibirnet Paketlerine Zam Geldi!

Hala alınabilir ancak diğer sağlayıcılar ile aynı fiyatlarda olduğu sürece tercih edileceğini düşünmüyorum
  5. MTBC

Valorant 16 mbps internet yeter mi?

75 mbps ile 10 ping sabit alıyorum Kırklareli konumundan daha önceden 16 mbps kullanıyordum yetiyordu sana da yeter sanırım
  6. MTBC

Türk telekomdan türknete geçmek istiyorum

Valla hocam bence telekomda kal derim. Benim kötü bir Turknet maceram oldu 3 ay boyunca en sonunda kurtuldum daha da geçmem o tarafa :D
  7. MTBC

Hangi internet paketini almaliyim?

Millenicom önerimdir dostum.
  8. MTBC

Hangi internet firimasına geçmeliyim ?

Arkadaşa demiştim, hatlar karıştı. :)
  9. MTBC

Hangi internet firimasına geçmeliyim ?

Kablonet'e bir bakabilir misiniz? @TRG-Onur :)
  10. MTBC

yayın açmak istiyorum

Arkadaşım SuperOnline kullanıyor. Yaşanan bir sorundan dolayı 100 Mbps dowload 95 Mbps Upload alıyor. Şaka gibi :D Bu arada 5 Mbps olması lazım diye biliyorum.
  11. MTBC

millenicoma geçiyorum iyi mi yapıyorum

Çok şikayet duymadım hocam, hayırlısı olsun. Türknet'e de bakabilirsiniz ancak müşteri hizmetleri berbat Türknet'in.
  12. MTBC

TÜRK TELEKOM REZİLLİĞİ

Geçmiş olsun hocam. Ben de TT kullanıcısıydım. Müşteri hizmetlerinden hiçbir zaman şikayetçi olmadım ama fiyat ve verdiklerini beğenmiyordum. TürkNet'e 2 ay oldu geçeli ve çok memnunum ama müşteri hizmetleri diye bir kavram yok. Olsun dedik. Şükür şimdi 35 Mbs'lik bir interneti 85 TL'ye alıyorum.
Top Bottom