Arama sonuçları: *

1. MacWix

Yardım Millenicom internet sorunu

SOCAR bıraktı zaten bakalım ne olacak
  2. MacWix

Acayip ping var oynaıyor
  3. MacWix

Aynı sorun bende de var, millenicom genelinde sorun sanırsam. Arıza kaydı bile açamadı sistemleri
  4. MacWix

VDSL İnternet İçin Alt Yapı Gerekiyor Mu?

Dilekçe edevlet cimer tüm yollardan talepte bulunmalısınız, belki daha hızlı gelir altyapı o zaman. Altyapı için ücret talep edildiğini duymadın. dağ başında bir fabrika filan değilse
  5. MacWix

VDSL İnternet İçin Alt Yapı Gerekiyor Mu?

Zor çok zor ama imkansız değil. hız ve ping bile fark ediyor arasında vdsl de direk iki kat hızlı hizmet alırsın
  6. MacWix

internet sağlayıcısı çatıma istasyon kurmak istiyor

Öyle bir rakam yok. Evet kira bedeli öderler ama çok cüzzi bir rakam oluyor genelde. İşyerimizde var yıllık kirası 3bin lira. Sizin ev merkezi yoğun nüfuslu bir yer ise belki daha fazla talep edersiniz.
  7. MacWix

internete %66 zam dogrumumudur ve iss onerisi

Bende taahhüt var ama yine de zam yaptık diye mesaj geldi ne yapabilirim?
  8. MacWix

Millenicom iyi midir?

2 Yıldır kullanıyorum, memnunum. yılbaşında benimde taahhüt bitiyor bakalım ne teklif edecekler. Şu an çok iyi fiyat veriyorum 114TL :) HIZIDA 100
  9. MacWix

ev int tavsiyeleriniz

Şu an o fiyatın altına neredeyse yok, memnunsanız hiç sağa sola bakmayın derim
  10. MacWix

Taahhütsüz ve ucuz internet önerisi

Bence taahhütlü almalısın. Fiyatın belli olur. yılbaşında veya 2 ay sonra zam yaptık diye karşına çıkar yoksa
  11. MacWix

altyapısız bölgeye internet tavsiyesi

Cimere yazarsanız direk muhatabı cevap vermek zorunda, kaymakamlıkta mülki amir olduğu için gerekli yerden cevap ister neden altyapı yok diye. 1670941235 Ben cimere yazdım mahalle altyapısını yenilediler böylelikle.
  12. MacWix

altyapısız bölgeye internet tavsiyesi

cimere belediyeye valiliğe kaymakamlığa heryere yazıp altyapı talep et. Türk telekomada yaz,hepsini darla.
  13. MacWix

Millenicom yeni zam

taahütlüye geçin fiyat garantili olsun
  14. MacWix

Yardım Taahhütlü internet önerisi

millenicom kullanıyorum 100e kadar vdsl ve 119TL.
  15. MacWix

İnternetinizden Ne Kadar Memnunsunuz? -ANKET-

Millenicom vadettiği hızı alıyorum, 3 puan kırıp 7 veriyorum. O da ping sorunu nedeni ile 3 puan kırdım. 80-92 Mbps indirme 6-8 Mbps yükleme 120 TL
  16. MacWix

milenıcom faiş fiyat artısı

120TL 100HIZ
  17. MacWix

Ben millenicom taahütlü kullanıyorum, şimdilik sıkıntı yok. alacaksanız taahütlü bir tarife alın derim . Hepsi bir süre sonra zam yapıyor. Taahütlüde fiyat garantili
  18. MacWix

internet servis sağlayıcı, firmalar yani
  19. MacWix

taahüt vermediğin her iss 3-5 ay içinde fiyatı yükseltiyor.
  20. MacWix

Millenicom'a geçtim iyi mi yaptım kötü mü ?

Kullanıyorum şimdilik sorun yok, kod kullansaydın 1 ay bedava
Top Bottom