Arama sonuçları: *

1. M

Download hızım çok dengesiz

Hayır bir sıkıntı yok, az önce steamde bir güncelleme yaptım 2,9mb/sn. Evet kablolu bağlantım var fiber kullanıyorum.
  2. M

Download hızım çok dengesiz

Gördüğünüz gibi download hızım çok dengesiz ve düşük nedeninin anlamış değilim. Speed test de yaptım 25 download 6,5 upload var sabit. Sorun epicten mi kaynaklı acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.
  3. M

İnternetim 27mbps fakat 1080p donuyor

Arkadaşlar internetim 27mps ve youtube dan 4k videoyu donmadan izleyebiliyorum fakat ne zaman bir film izleme sitesine girsem 1080p film oynatamıyorum, sürekli takılıyor. Sorunun kaynağı nedir nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim. (TTNET kullanıyorum)
  4. M

Turkcell Lte vs Ttnet

Bu arada 3G kullanıyorum 1611517820 Kanka internet fiber de hızlı değil. Var da çok pahalı. Onu dile getirmek istedim.
  5. M

Turkcell Lte vs Ttnet

Arkadaşlar 1.Nesil(2016) İphone SE kullanıyorum hattım turkcell. Hücresel veriden Lte aktif hale getirdiğimde internet hızım 30mbps oluyor. Ayda yüz küsür para verdiğimiz ttnet -sözde 25mbps olması gereken fiber internet- 17mbps bir bağlantı hızı sunuyor. Yani aslında bir sorum da yok ama test...
Top Bottom