Arama sonuçları: *

1. McQueen95

Öneri İnternet Sağlayıcı Önerisi: AÇIKLAMAYI OKUYUNUZ.

oturduğun bölge sıkıntılıysa hiçbirşey yapamazsın ben kayserinin en kötü semtinde oturuyodum maksimum altyapı 24 mbps veriliyordu 10 sene boyunca 24 kullandım idare ettim bir şekilde. mersine taşındım şuan 1000mbps altyapı var ama 500 aldım yetiyor da artıyor hatta çağ atlamış gibiyim allah...
  2. McQueen95

Gıbırnet'i önerir misiniz?

usta sen bilirsin ama isminde hayır yok gibi 22 yaşındayım ilk defa duydum
  3. McQueen95

Mobil veri yan odada çekmiyor

duvar yalıtım vesaire şeylerden kaynaklı diye düşünüyorum
  4. McQueen95

Turkcell superonline mi vodafone mu

turkcell
  5. McQueen95

Türknet mi Millenicom mu?

millenicomda taahüt yok diye biliyorum deneyebilirsin bana çok övdüler ama taahütüm olduğu için geçemedim
  6. McQueen95

Yardım türk telekom bizimle dalga geçiyor :D

hat sahibine sormadah taahüt yapmışlar 1900 tl fark çıkarıyorlar ayrılamıyoruz
  7. McQueen95

Yardım türk telekom bizimle dalga geçiyor :D

arkadaşlar oturduğum yerde pek fazla bina falan yok çoğu müstakil ev bi kaç tane de kentsel dönüşüm amacıyla yapılan bina var biz müstakil evde yaşıyoruz ve hemen yanımıza 3 tane bina yapıldı (bu binalarda fiber var) arıyorum bizim alabileceğimiz tarifenin en yüksek 22mbps desteklediğini...
  8. McQueen95

faturasını ödediğim paketteki uploadın iki katını alıyorum

benim tarifem de 22mpbs oldugu halde turk telekom saolsun çoğu zaman 0,49 u geçemiyorum aradığımda 19 küsüre kadar çıkıyor sonra adam olana çok bile diyip oynamaya başlıyorum :D
  9. McQueen95

Türk Telekom Kaç Mbps Alabilirim?

Kardesim iste o direge gelen hizi sorgulatacaksin sizin evde hat yoksa neyini sorgulatiyosun :D
  10. McQueen95

Sorgulayabilirsin internetten adresini falan yazarak
  11. McQueen95

Kanka sana direkteki porta 48 mbps gelir diyebilir dedikleri sayinin yarisini alabilirsin en fazla 22 21 civari
Top Bottom