Arama sonuçları: *

1. MeYuk

Comnet fiber incelemesi

TV+ full paket ve internet dahil 482 veriyorum. Sen o internete 240 mı veriyorsun :O 1727282331 Lokasyon neresi hocam?
  2. MeYuk

Comnet fiber incelemesi

Hocam konuşmayalım istersen.. 1000 e 100 alıyorum şimdi Superonline paketlerin ağızını açtı diye normalde 1000/50 alıyorum..
  3. MeYuk

KYK yurdunda internet önerisi

Kullanım alışkanlığı data harcamaya çok müsait 300 gb belki yetebilir ama sana tavsiyem şu olur. 1080p video izlemektense 720 izlersen datadan tasarruf eder ve 300 gb yeteceğini düşünüyorum
  4. MeYuk

KYK yurdunda internet önerisi

Merhaba, Fazla bir opsiyonun yok aslında benim bildiğim aşağıdakiler mevcut. Turktelekom biraz daha uygun fiyatlı kalıyor. Türktelekom : Magnet https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/yeni-musteri-kampanyalari/yeni-magnet-200gb-tarifesi Turkcell ...
  5. MeYuk

Öneri 🚨Turkcell 1000 mbps'ye kadar hız hediye!🚨

Bu kampanyanın bana tek faydası 100mbps upload vermeleri oldu... 1000/50 paketim var. Üzdün Superonline.
  6. MeYuk

TURKNET FİYAT ARTIŞI / 279.90 TÜRK LİRASI

1000 mbps için 500 küsür ₺ para ödüyorum Superonline a Türknet gigafiber kullanıcıları için yine uygun fiyat ama 100 mbps ve altı kullanıcılar için pahalı olabilir.
  7. MeYuk

Türk telekom hiper mi Superonline fiber mi?

Superonline fiber iyidir. Fiyatı da makul bence..
  8. MeYuk

Yardım İnternet Hızım 900mbps Ama O Hızı Vermi̇yor

Merhaba, Kablolardan diye tahmin ediyorum. Yüksek ihtimal CAT5 kablo kullanıyorsun. CAT6 yada üst serilere upgrade edersen sorun çözülür
  9. MeYuk

İnternet operatörü önerisi alabilir miyim

Kablonet' e bakar mısın? Altyapın destekliyorsa sağlam operatördür
  10. MeYuk

Ping Değerlerim Süper mi? İyi mi? Yoksa kötü mü?

Bende kablonet 100/20 kullanıyorum. Şuan halihazırda Teams toplantısı ve salonda Netflix açıkken , Ping değerim böyle Zonguldakta olduğunu düşünürsek normal sayılabilir.
  11. MeYuk

Yardım Taahhütüm bitti yeni sağlayıcıya geçeceğim önerilerinizi bekliyorum

Merhaba, 8 yıla yakın Türksat Kablonet kullanıyorum. Bu süre zarfında arıza kaydı için toplam ya 5 yada 6 defa aramışımdır. Arama bittikten sonra Teknik Ekibin gelmesi kontrol etmesi ve çözüme ulaştırması ortalama 1 saat içinde tekrardan internetime erişim sağlayabildim. Teknik Destek konusunda...
  12. MeYuk

Türknet 50 mbs vs Kablonet 100 mbs Hangisini seçmeliyim?

Aktif olarak kablonet kullanıyorum . Memnunum
  13. MeYuk

Öneri Kablonet İyi midir Nasıl Hizmet Verir?

8 yıldır Kablonet kullanıyorum. 100Mbps Akıllı Sınırsız paketi 90 tl civarında fiyatı Gerek müşteri hizmetleri gerek sunmuş olduğu performans bence mükemmel Türkiye şartlarında ___________________________________________________________________________________________ Not: Bulunduğunuz yerin...
  14. MeYuk

Türk Telekom un tarafıma iletmiş olduğu altyapı çalışma bilgisi

Bana da en kısa sürede demişlerdi üniversiteye gittim Çanakkale'ye eğitimimi tamamladım gelmeme 1 ay kala bağlamışlardı :)
  15. MeYuk

KABLONET BAĞLATTIM ve PİŞMANIM

Bölgenizde ki altyapı ile alakalı durum 20 yıllık TÜRKSAT Kablonet altyapım var ortalama 8 yıldır kablonet kullanıyorum . Değerlerim böyle ;
Top Bottom