Arama sonuçları: *

1. Mechanist

Yardım Türk Telekom DPI Engelleme sistemine geçmiş olabilir!

Seni ben itibarsızlaştırmıyorum kendin araştırmadan etmeden konuşman itibarsızlaştırıyor. insani hangi yönün tam olarak ne demişim?
  2. Mechanist

Kardeşim diyorsun ya Türkiye Hükümetinin yaptığı şey doğru ve mahkemeye başvurmuş zaten diye bende sana diyorum ki bırak mahkemeye başvurmayı ülken o mahkemeye taraf üye bile değil nasıl başvurmuş. kafasına göre engelledi discordu, şirket neden engellendiği sorunca bilgileri verin dedi bilgileri...
  3. Mechanist

Kardeşim hakaret falan ettiğim yok ama sen anlamak istemiyorsun yada anlamıyorsun sorun değil neye inanmak istiyorsan inan Hukuk kuralları bellidir kafana göre hareket edersen hayır cevabını alırsın bu kadar daha fazla yazıp arkadaşın konusunu doldurmayacağım. Hayırlı forumlar.
  4. Mechanist

Al diyordun ya hangi mahkeme ülkenin Uluslararası Ceza Mahkemesini tanımadığını imzalamadığını biliyor musun ? kırmızı ülkeler mahkemeyi imzalamayıp tanımayan ülkeler.
  5. Mechanist

Son demeyelim bence ilk uygulama Twitter olur insanların yapı taşı gibi oldu ülkenin adalet orada , gündemi orada.
  6. Mechanist

Bak inatla anlamak istemiyorsun Türkiye Hükümeti discord ile değil Uluslararası Ceza Mahkemesi ile iletişime geçecek al oku şu yazıyı belki anlarsın güzel kardeşim : https://tr.wikipedia.org/wiki/Uluslararası_Ceza_Mahkemesi bu mahkeme yoluyla emir çıkartacak bu kararın sonucunda Discord zaten...
  7. Mechanist

Suç duyurusunda bulundular fakat Discord tr ofisi olmadığı için uluslararası bir olay bu uluslararası mahkemenin kararını alacaksın onlar da onun yerine şak diye engellediler BTK kararıyla malum BTK ellerinde.
  8. Mechanist

Son cevabı sana veriyorum yaşın küçük muhtemelen algılamıyorsun çünkü dediklerimi : Birincisi : Dosya verdiler dediğin kendi ülkendeki dosyayı adamlara vermen bir şeyi ifade etmiyor kendi ülkendeki olaya uluslararası şirketi karıştıramazsın. İkincisi : Trump dediğin adam dünyanın en güçlü...
  9. Mechanist

Birader belli ki hiçbir şeyden haberin yok Türkiye hükümetinin X kullanıcı adlı kişinin verilerini istiyorsa mahkeme yoluyla suç duyurusunda bulunacak ve mahkeme kararı çıkartacak uluslararası sonrasında mahkeme kararını Discorda sunacak ve verileri alacak bu süreç uzun sürebilir ama tak diye...
  10. Mechanist

Aynen kardeşim aras kargo kulaktan duyma bilgilerle sağda solda konuş. senin ülken dediğin hiçbir mahkeme kararı olmadan uluslararası mahkeme kararı olmadan koskoca Discord'dan manitasının numarasını ister gibi adamların bilgisini istiyorsun ne bekliyorsun adamların vermesini mi? şaka mısınız...
  11. Mechanist

Yardım Siz olsanız hangisini tercih edersiniz? 1000mbps v 100mbps

O zaman neye bakıyoruz hocam :D kablo direk şebekeden alır zaten :D
  12. Mechanist

şu tarz bakın modeline internette aratıp destekleyip desteklemediğini öğrenin öyle harekete geçin %99 destekliyordur bu arada ama emin olmakta fayda var. 1730915154 internete kabloyla mı bağlanıyorsunuz yoksa kablosuz mu ? kablosuz ise aygıt yöneticisinden ağ bağdaştırıcınızın modelini araştırın.
  13. Mechanist

Anakart destekliyor olması güzel ama Ağ adaptörünüz destekliyor mu ona da bakmak lazım?
  14. Mechanist

990mbps gördüyse 120MB yapar güzel hız eğer gerçekten ihtiyacınız varsa işinize yarayacaksa alın derim. fakat kendi cihazlarınız da testi gerçekleştirin derim sonuçta cihaz 5GHz destekliyor olması lazım.
  15. Mechanist

Türk Telekom Rezilliği?

Valla sözde 100mbps altyapımız vardı ki buda 12.5MB yapar fakat gel gör ki 30mbps alıyorum o da 3.5MB yapar arada 4 kat zararına kullanıyoruz ama 350TL eski tarifeden şimdi zamlı olarak da 500TL den para alacaklar dolandırıcılık dışında bir şey değil.
  16. Mechanist

Birisi 12.5MB birisi 125MB hız aralarında 10 kat fark var tabi ki 125MB olanı almanı söylerim fakat altyapın gerçekten o hızı verecekse malum 125MB diyip 50MB de verebilirler o zaman zararına olur onu iyi araştırmanı tavsiye ederim. boşuna para verme sonra aralarında ciddi fiyat farkı da var...
  17. Mechanist

Millenicom dolandırıcılıkta çığır açıyor.

Okumadan insanlar sözleşmeyi onaylıyor diye dolandırıcılık yapmadıkları anlamına gelmiyor , yasal dolandırıcılık gibi düşün. Namusluyum diyip bir ton parayı aklayan siyasetçiler gibi de düşünebilirsin. daha çok örnek istersen söyle veririm.
  18. Mechanist

Taahhüdüm iptalinde talep edilen ücret normal mi?

Zaten o fiyatı uçuk bir fiyatlar söylerler ki vazgeç bekle amaç o zaten.
  19. Mechanist

Faturalı paket tavsiyesi

hiç bulaşma turkcelle
  20. Mechanist

Faturalı paket tavsiyesi

Kardeşim turk telekom kullanıyor kendim turkcell bana turkcell daha pahalı geliyor turk telekom paketleri daha iyi bence
Top Bottom