Arama sonuçları: *

1. Mehmet Yılmaz

FFTX-V1 internet altyapısına rağmen max 100mb desteği

Bina içindeki fiberi aktif etmediyse bölge müdürlüğü zaten temsilciler göremez onu. Eğer kablolar falan hazırsa son işlemler kalmıştır o da kısa süre içerisinde hallediliyor.
  2. Mehmet Yılmaz

BU kutu fiber kutusu mudur?

Bu kutudan fiber harici çıkmıyor. Soruya gelecek olursak evet dümdüz fiber bu.
  3. Mehmet Yılmaz

Adresinde devam eden iş emri var nedir?

Hangi firma, hangi siteden sorguluyorsun?
  4. Mehmet Yılmaz

Türk Telekom DNS Değiştirilmiyor ?

https://forum.donanimarsivi.com/konu/vpn-olmadan-giris-engeli-olan-sitelere-nasil-girerim-_v2-0.825055/ Şu yöntemi denedin mi? Böyle aşanlar vardı çünkü.
  5. Mehmet Yılmaz

Türk Telekom DNS Değiştirilmiyor ?

TT'de ve Superonline'da çoğu DNS yasak çünkü. Aşma yöntemleri var ama uğraştırır.
  6. Mehmet Yılmaz

SUPERBOX KULLANAN VARMI?

Ping değerleri dengesiz, en son çare olmaktan öteye gidemez oyunlarda üzer genelde.
  7. Mehmet Yılmaz

SuperOnline Fiber Optik Alt Yapı

Moralini bozmak gibi olmasın ama bazen kurumsal, özel hat ya da baz istasyonu gibi şeyler için de çekiliyor. Eğer genel kullanım içinse evet 1 GBPS destekler.
  8. Mehmet Yılmaz

Bu türknet altyapı haritası ne kadar doğru

Bu resmi bir harita değil kullanıcılar düzenliyor diye biliyorum o yüzden bir kesinlik bekleme yani.
  9. Mehmet Yılmaz

TurkTelekom Özel Fiber Hat Ücreti Uygun Mu?

Uğraşmamak için öyle demiş fiberin öyle bir maliyeti yok.
  10. Mehmet Yılmaz

Binaya gelen fiber kutu FTTH mi FTTB mi?

1-6 ay arası genelde.
  11. Mehmet Yılmaz

Binaya gelen fiber kutu FTTH mi FTTB mi?

FTTH, zaten artık FTTB kurduklarını görmedim boşa masraf.
  12. Mehmet Yılmaz

İyi Ping değerleri için internet sağlayıcı önerisi

En iyi pingi genelde Türk Telekom ile alırsın.
  13. Mehmet Yılmaz

Vipnet hizmet numaramı vermek istemiyor

Bu site resmi sitesi değil biliyorsun dimi?
  14. Mehmet Yılmaz

Comnet, Türk Telekom üzerinden hizmet veriyor o yüzden istiyor senden. Eğer o firma Telekom kullanmıyorsa dedikleri gibi o numaranın bir önemi kalmıyor çünkü kendilerine özel bir hizmet numarası sistemleri vardır.
  15. Mehmet Yılmaz

Türk Telekom altyapılı değilse gerçekten dedikleri olabilir evet. O bölgeye özel altyapıları falan mı var?
  16. Mehmet Yılmaz

Ayrıca Comnet uğraşmamak için istemiş hizmet numarasını senden haberin olsun. Diğer firmalara geçişte ben öyle bir zorunluluk duymadım.
  17. Mehmet Yılmaz

VDSL kullanıyorsan binandaki ankastre kutuna bak, oraya kuruluma gelen ekipler bazen kağıda yazıyor.
  18. Mehmet Yılmaz

taşındıktan sonra upload'ım artmasına rağmen pingim arttı

Çünkü biri Türk Telekom biri Vipnet. Bunların kullandığı sunduğu ping değerlerinin aynı olması zaten mantıksız olurdu. Ayrıca pingin hızla da pek bir alakası yok 2 MBPS net ile de 2 MS alabilirsin yani.
  19. Mehmet Yılmaz

ALTYAPIMDA FİBER VAR AMA DAİREYE KADAR YOK

Kendi altyapıları yok diye biliyorum. Durumu görmek için attım ben zaten sorgu yerini.
  20. Mehmet Yılmaz

ALTYAPIMDA FİBER VAR AMA DAİREYE KADAR YOK

https://goknet.com.tr/internet-altyapi-sorgulama/ Şuradan sorgular mısın ne çıkıyor bakalım?
Top Bottom