Arama sonuçları: *

1. MehmetSG

türknetin son zammından sonra geçilebilecek sağlayıcılar

benimde iade vardı ödemediğim faturadan düşütler bi iki güne düzelir senin olay da
  2. MehmetSG

türknetten mesaj gelmedimi iptal olduğuna dair
  3. MehmetSG

tek fatura iki hat işte jsjsjs
  4. MehmetSG

evet tahattütsüz 1658654679 bende hala türknete giriş yapabiliyorum 1658655105 millenicomda ilk günüm modeme bu kadar cihaz bağlıyken aldığım hız bu ..modem vdsl
  5. MehmetSG

biraz önce bende millenicoma tam anlamıyla geçtin 1658599234 Millenicoma zam gelmiş haliymiş müşteri hizmetleri öyle dedi Ha birde davetsiz gelmeme rağmen bir ay ücretsiz kullanım hediye ettiler 1658599278 Sen heralde türknetin kendi aktyapısını kullanıyorsundur
  6. MehmetSG

Şu saçmalığa bakın hattımı taşıyacağım port yok diyorlar türkneti iptal edin size öyle yardımcı olalım diyorlar
  7. MehmetSG

Süperonline geçicektim size şuanda sadece süperbox önerebiliriz dedi aynı sorundan dolayı
  8. MehmetSG

Şuanda evde internet olduğu için altyapı sorgusunda biley çıkmıyor süperonline vodafone millenicom hepsine baktım sonuç aynı. Süperonline da ve vodafonda altyapı yok diyor millenicomda da port yok diyor 1658440243 bundan dolayı bana paket sunamıyorlar ne yapabilirim
  9. MehmetSG

Öneri 3 aylık NetSpeed deneyimim

Davet koduyla indirim kampanyası hala devam ediyormu devam ediyorsa indirimi iki tarafa mı veriyorlar
  10. MehmetSG

birde şu çıktı müşteri temsilcisi ev adresimde altyapı olmadığını söylüyor ancak internetimde sıkıntı yok, oturduğum sitede 2 bina var yan binaya bakınca hiç bir sıkıntı gözükmüyor 100mps ye kadar internet veriyor
  11. MehmetSG

İlk defa duydum kullanıyormusun kullanıyorsan nasıl memnunmusun
  12. MehmetSG

malum türknet fiyatı 169 a kadar dayadı 10 aylık faturayı da peşin ödeyemeyeceğimden farklı sağlayıcılar aramaya başladım. normalde şu an oturduğum binada fiber var diğer daireler kullanabiliyor ama nedense bana fiber vermiyorlar o sebebten 35 lik paket verdiler bende 75 e çıkardım şuan rahat 75...
Top Bottom