Arama sonuçları: *

1. Mert Camran

Kablosuz wifi anakart

baktığım zaman güncel görünüyor ama Kablosuz wi-fi özelliğini aktif hale getiremiyorum + Wi-Fi simgesi görünmüyor şaka gibi . :D
  2. Mert Camran

Kablosuz wifi anakart

hangi sürücülere hocam
  3. Mert Camran

Kablosuz wifi anakart

Hayır zaten MSI PRO X870-P Anakartın yanında Wi-Fİ Aparatı gönderildi sorunsuz bir şekilde kullanıyodum fakat format attıktan sonra Wi-Fi simgesini göremiyorum fotoğrafta göründüğü gibi mecbur kablolu bağlanabiliyorum şuan ne yapmalıyım ?
  4. Mert Camran

Kablosuz wifi anakart

Arkadaşlar PC'ye format attım fakat kablosuz internete bağlanamadım daha doğrusu Wi-Fi simgesi bile görünmüyor görünmediği için bende kablolu bağlanabildim internete nasıl düzeltebilirim bu durumu ? Anakartım MSI PRO X870-P
  5. Mert Camran

Wi-Fi adaptör önerisi

Valla doğru diyorsun böyle kalsın en iyisi hocam.
  6. Mert Camran

Wi-Fi adaptör önerisi

Yok zaten kablolu halinde kullanıyorum hocam böyle çok memnunum ama kablo görüntü kirliliği yaptığı için Anakart bile değiştirmeyi düşündüm gece vakti ama sonra vazgeçtim dedim adaptör tarzı bi şeyler mi alsam. :D
  7. Mert Camran

Wi-Fi adaptör önerisi

https://www.amazon.com.tr/TP-Link-Archer-TX20U-Plus-Kazan%C4%B1ml%C4%B1/dp/B09X3FTL7F Bunu almayı düşünüyorum hocam...
  8. Mert Camran

Wi-Fi adaptör önerisi

Hocam bildirim mesaj gelmedi senin mesajının çok özür diliyorum geç gördüm baya o yüzden. Masaüstü için gerekli. Modemle Pc nin arasında 2-3 duvar var.
  9. Mert Camran

Wi-Fi adaptör önerisi

Arkadaşlar en iyi Wi-Fi adaptör önereceğiniz var mı ?
  10. Mert Camran

Kablosuz wifi bağlantı

Beyler modemden kasaya kablo çekiyorum ama kablo görüntüsü kötü duruyor uzun olduğu için nasıl bir yöntem kullanabilirim ? USB wifi öneriniz var mi bu çok iyi dediğiniz ?
Top Bottom