Arama sonuçları: *

1. Mithril

Everest ewa600 alınır mı 50 mbps hızım

Fiyat bandında alınabilecek en iyi ürün bu bence ama modeminiz kötü ise hiçbir wifi adaptörü sizi kurtaramaz.
  2. Mithril

Ama modeli ne hocam. Eğer kullandığınız modem wifi 6 desteklemiyorsa wifi 6 bir aparat almaya çok gerek yok 1729678971 https://www.amazon.com.tr/dp/B0BWRXZZC8/ref=asc_df_B0BWRXZZC81722981840000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B0BWRXZZC8&linkCode=asn&psc=1
  3. Mithril

Modeminiz ne hocam?
  4. Mithril

anakart modelinizi atın hocam bakayım uyumlu olup olmadığına. Hocam bu arada modem 3 oda uzakta ise yüzde 90 wifi ile sıkıntı yaşarsınız iyi bir wifi adaptör alsanız bile. Hiçbir şekilde kablo çekme şansınzı yokmu acaba?
  5. Mithril

Hocam madem bütçe 1000tl ye kadar var şu ürün gayet işinizi halleder...
  6. Mithril

Wi-Fi adaptör önerisi

Hocam bu mesafede acı çekmekten başka birşeye yol açmaz wifi. Bırakın çirkin kalsın hocam kanser olmaktan iyidir. 1729608063 Ama dersinizki kesenin ağzını açıp bu sorunu çözeceğim o zaman işler değişir.
  7. Mithril

Wi-Fi adaptör önerisi

2-3 duvar çok fazla hocam wifi için. Hiçbirşekilde kablo çekme ihtimaliniz yokmu?
  8. Mithril

Gsb Wi-Fi Plus nedir

Plus etiketi genelde xiaomi wifi güçlendiricilerde olur. Muhtemelen başka bir arkadaş güçlendirici kullanıyor wifi için. 1708439198 O yüzden şifreli
  9. Mithril

İnternet sağlayıcısı önerisi

Comnet in yorumları çok iyi değil gibirnet çok fazla modem kirası istiyor
  10. Mithril

Netspeed aklımda. Eyw yardım için.
  11. Mithril

Evde şuan türknetin modemi var nasıl olur acaba?
  12. Mithril

Altyapımda şuana kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım acaba comnete geçsem bir sıkıntı yaşarmıyım? 1677777149 Modem kira ücreti veriyormusunuz?
  13. Mithril

Forumda kimsenin önerdiğini görmedim güvenilir mi? acaba?
  14. Mithril

Şuan türknet kullanıyoruz evde fiber var olabilecek en ucuz şekilde varsa tahütlü birşekilde sağlayıcı önerir misiniz??
  15. Mithril

TürkNet vs Vodafone Net

Aga umarım görmüşsündür 3 ay farklı fiyat diğer aylar farklı fiyat Vodafone da. 1660415517 Yazan fiyatlar ilk 3 ayın.
  16. Mithril

Aranızda türknet kullanan varsa konuya gelebilir mi

Türk telekomun ekipleri geliyor fakat sağlayıcın türknet ise gerçekten daha farklı muamele ediyor.
  17. Mithril

Altyapı aynı olsa bile sağlayıcı farklı olduğunu firmadan firmaya değişiyor kopma olayı
  18. Mithril

2 sene boyunca türktelekom kullandım(80tl 24mbps) 2 senede 3 kere falan kesilmiştir başka hiçbir sorun yaşamadım modemin çekim kalitesi düşüktü ama hiçbir sorun yaşatmadı şimdi türknet kullanıyorum(85tl 100mbps) kullanalı 1 sene olmamıştır ama 20 nin üzerinde kesilme oldu onuda pandemiye...
  19. Mithril

Turknet mi ? Milenicom mu ?

kardeşim sen türknetten ne çekmişsin?
Top Bottom