Arama sonuçları: *

1. MrCodeX

Hangi oyun ne kadar internet yer

Steam pubg oynamıştım 3-4 saatte 300mb mı ne yiyor. 1 ayda 3gb net yemiş. (30 gün boyunca full oynamadım tabi)
  2. MrCodeX

Yardım Turknet saçma sapan şekilde kopup durmaya başladı

Online işlemlerden iletişime geçin.
  3. MrCodeX

Yardım İnternetim sürekli yavaşlıyor anlayan bakabilir mi

Valla modeme göre değişir herhalde netten modem markanı filan yaz bak değiştirme varmı nasıl yapılıyor
  4. MrCodeX

Ben nette araştırmam sonucu burda ki ayarlar ile oynadım 40tan 30'a düştü ama en azından 1mbps'e düşmüyor artık sabit 30 alıyorum
  5. MrCodeX

Bende de aynı sorun vardı db değerlerini düşürdüm net biraz yavaşladı ama stabil en azından
  6. MrCodeX

Yardım Türk Telekom 3 Aydır altyapı yapılmıyor

https://twitter.com/krc_ysf telekomda üst yetkili gibi bir şey çoğu kez işimi halletti.
  7. MrCodeX

İnternet çok dalgalı

Burası galiba
  8. MrCodeX

Upload Download dan daha hızlı

Asus Dsl-n16 eski oturduğum evde 70mbps hız alıyordum aynı modem yine telekomdu internet.
  9. MrCodeX

Upload Download dan daha hızlı

İyi günler arkadaşlar benim oturduğum evde bazı sitelerin altyapı sorgulamasında hiç altyapı yok görünüyor olanlarda da 11mbps görünüyordu ben şikayette bulundum ve 68mbps yazmaya başladı sitelerde. Benim telekomda aboneligim olduğu için Telekom almak zorunda kaldım. Dün Telekom ekibi geldi ve...
  10. MrCodeX

İnternet çok dalgalı

İyi günler arkadaşlar benim oturduğum evde bazı sitelerin altyapı sorgulamasında hiç altyapı yok görünüyor olanlarda da 11mbps görünüyordu ben şikayette bulundum ve 68mbps yazmaya başladı sitelerde. Benim telekomda aboneligim olduğu için Telekom almak zorunda kaldım. Dün Telekom ekibi geldi ve...
Top Bottom