Arama sonuçları: *

1. Muazed

Türknet (Türk Telekom) Upload 100 oldu sizde durumlar nedir?

Arkadaşım İstanbul'da ben Burdur'dayım. İkimiz de Netspeed kullanıyoruz. Onun upload artmış fakat benimki artmadı. Sitesinde kampanyalar kısmında önceden 100/8 idi şimdi 100/20. Ona rağmen hâlâ 8 upload alıyorum.
  2. Muazed

11 Ay Süren Altyapı Başvurusu!

@Trabzonlu Sağolasın hocam. Konuyu yazmadan önce Netspeed'i aradım durumu anlattım. Şuan sistemde kontrol edemediklerini gerekli bilgileri alıp en geç 1 saat içinde arıyacaklarını söylediler. Telefon bekliyorum şuanda.
  3. Muazed

11 Ay Süren Altyapı Başvurusu!

Selam dostlar; Sizlere başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum. Ben şuan İstanbul'da yaşıyorum. Ailem de Burdur'da. 30.09.2020 tarihinde Burdur'daki evimiz için Türk Telekom'a altyapı başvurusunda bulundum. Benim asıl niyetim TT'nin sadece evime altyapı getirmesi, internetimi de başka bir...
  4. Muazed

Alt Yapısız Hizmet Veren En İyi Sağlayıcı

Merhaba dostlar. Memleketteki evim için internet bağlatmayı düşünüyorum. Evin bulunduğu bölgede alt yapı bulunmuyor. Superbox ve Vodafone Redbox seçenekleri haricinde bildiğiniz alt yapısız internet veren sağlayıcılar var mı? Biraz araştırmam sonucunda Vipnet ve Myfi kuruluşlarına rastladım...
  5. Muazed

İnternetimi Tekrar Yeniden Başlattım Düzeldi

Benim modem de şubatta 6 yaşına giriyo :D
Top Bottom