Arama sonuçları: *

1. MuratGH

Sizce Turknet'e geçmelimiyin?

Şuan aldığım hız testi
  2. MuratGH

Sizce Turknet'e geçmelimiyin?

Hiç düşünme hemen geç hemen hemen. Ben 1 yıldan fazladır kullanıyorum çalışmalar dışında şimdiye kadar kesilme kopma ping veya hız düşme diye bir şey görmedim. Hızı demeye zaten gerek yok turknet fiber ayrı dünya. Eğer abonelik almak istersen bu kodu kullanırsan hem sen hem ben indirim...
  3. MuratGH

Bulunduğum mahallede alt yapı yok nasıl baş vurabilirim

Adana Kozan Bucak köyüne internet çektirdim ben. 8 10mb arası takılıyordu. Şansını dene kablo çekmesi zor değil yakın port varsa oradan hat çekerler. Gören ister hesabı yapabilirler. Dilekçe yaz bu önemli.
  4. MuratGH

Bulunduğum mahallede alt yapı yok nasıl baş vurabilirim

Yüreğir otogarının oraad türktelekom müdürlüğü var. Kozan yolunun tam başladığı yerde. Oradan alt yapı veya port için baş vur kısa sürede bilgi verirler. Hatırladığım belli bir dilekçe toplandıktan sonra alt yapıyı veriyorlar. Muhakkak dilekçe yaz.
  5. MuratGH

Turknet Gigafiber kullananların yorumları

Dün apex indirirken 800mb indirme hızını gördün. Nerede ise sabit 900 / 900mb çıkıyor. Ben memnunum geri kalan arkadaşları bilemem.
  6. MuratGH

1000mbps fiber geldi mi ?

Alt yapı yok ise en hızlısı hangisi ise onu kullanmak en mantıklısı. Dikkat edeceğin kaç ay taahhatüt vermen gerektiği. Türk telekomun fiyat zamları çok acımasız oluyor. Sabit fiyat garantili var ise ona geçmen en mantıklısı.
  7. MuratGH

Alt yapını sorgula derim bende milenni kullanıyordum değiştirmek istedim kutu felanda görememiştim. Alt yapı sorguladığımda adresimde var olduğunu gördüm. 3 gün de bağladılar.
  8. MuratGH

Kardeşim dediğim gibi 1 yıldan fazla kullanıyorum ne hız kaybı yaşadım ( yaşadım o zaman bile 500mb lerde geziniyordu ) düzenli bakım kesintileri hariç daha kesinti olmadı.
  9. MuratGH

Verir ancak fiyatlar pahalı oluyor. başka yerde 300lira olan internet turktelekomda 600 700 liraya çıkıyor. 1692897482 Bak şöyle bir şey
  10. MuratGH

Turknet alt yapısı ile 1000 alıyorum ve kullanıyorum. Öncesinde turktelekom vardı 2 katı fiyatına 100 kullanıyordum. Turknet candır. Alt yapını sorgula eğer alt yapı adreste görünüyorsa hemen bağlıyorlar. indirim kodu istersen verebilirim.
  11. MuratGH

TurkNetin İnanılmaz Zammı

Sanmıyorum. Türknet heryerde özvünüyor kendi alt yapımız kullanıyoruz diye. TurkNet, Türkiye'deki yerleşik operatör olan Türk Telekom'un DSL ve fiberoptik altyapısının yanı sıra İstanbul, Ankara ve İzmir gibi illerin belirli bölgelerinde kendi fiber optik altyapısı üzerinden de hizmet vermektedir.
  12. MuratGH

TurkNetin İnanılmaz Zammı

Bir kaç saat önce bir mesaj ile garip hissettim. 139,90 olan fatura 229,90 olarak zamlanmış. Milleti avanak yerine mi koyuyorlar yoksa biz mi bu role uygunuz anlamadım. %90 zam yapmak ne demek. Ben ve yaklaşık 100 kadar türknet kullanıcısı aboneliklerin tamamını iptal etmek için arayıp gerekeni...
  13. MuratGH

Türknet aktivasyon süreci yardim

Müşteri hizmetleri ara anında çözerler. Bende bağlanttım Sorun çıkmadan kullanıyorum
  14. MuratGH

Turknet şimdi beni çok mutlu etti.

Şuan bende netspeed var onu daha iptal ettirmedim. 0 dan başvuru yaptım.
  15. MuratGH

https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama alt yapını sorgula 0(850) 288 80 80 bu numarayı ara Elimden gelebilecek ancak bu kadar. 1665249212 Alt yapı geçtiyse hemen bağlıyorlar. Alt yapı yoksa pek sanmıyorum. Büyük bir çoğunluk turknet e başvuru yapıp fiber internet istemeli.
  16. MuratGH

Kardeşim istanbul esenler pilot bölge. 139.90 kod indirimi de aldım aylık 23 lira 116.90 lira oldu.
  17. MuratGH

Şuan kayıplar var dedi daha da yükselecekmiş :) Yeterde artar bile :) 1665248672 Çarşamba günü baş vurdum bu gün bağladırlar. Yoğunluk felan dedi muhtemelen de doğrudur. Ben sorun yaşamadım.
  18. MuratGH

Az önce internet kurulumu için geldiler. İnterneti kabloları bağlayıp gittiler. Ve sonuç şöyle oldu..
  19. MuratGH

TurkNet mi comnet mi?

Bence
  20. MuratGH

turk net referans kodu istiyorum :)

Teşekkür ederim. Kendimi zengin olmuş gibi hissettim biran :)
Top Bottom