Arama sonuçları: *

1. NaneliProtein

Kaç GB harcar??seri yardım

Ben 300 mb video yüklerken 450 mb internet harcıyordu 1.5 için 2 gb harcar Tahmini. 1608123020 Neden kızgın atıyorsun yanlış bilgi mi verdim ?
  2. NaneliProtein

24 aydan uzun interneti iptal etme

Dilekçe yazabilirsin tüketici haklarına bu videoda anlatıyor.
  3. NaneliProtein

Evet anayasada var.
  4. NaneliProtein

Tüketici Hakem heyetlerine başvur fakat olumlu dönüş olcağını pek sanmıyorum.
  5. NaneliProtein

TT altyapım 100 mbps destekliyor sizce geçmeli miyim ?

Bağlanma süreleri uzun sürmez mi ama şehir merkezinde oturuyorum. 1607965932 Deneyip karar vercem teşekkürler.
  6. NaneliProtein

Türknet kullanan birinin kodunu girince bedava geliyordu ilk ay o kodu özelden atarmısınız rica etsem.
  7. NaneliProtein

Akrabalarımız genelde Türknet kullanıyor sorun yaşayanlar var çok önerilmiyordu forumda da o nedenle millenicom a geçiş sağlayacaktım foruma da danışmak istedim.
  8. NaneliProtein

İkisi de altyapı olarak bulunuyor. Türknet de müşteri hizmetleri ilgilenmiyor diyorlar aynı şey millenicom da var mı müşteri hizmetleri ilgisiz mi ? 1607965117 Teşekkür ederim ikisi arasında kaldım taahhüt olmadığı için ilk Türknet deneyeceğim memnun kalmaz isem millenicom a geçiş sağlayacağım.
  9. NaneliProtein

Millenicom mu daha iyi peki Türk net mi .
  10. NaneliProtein

2 Yıl önce 6 7 ay beklemem sonucunda başvurum onaylandı ve altyapım geldi ama ben 24 mbps paket seçtim şuan taahhüt bitti ve 100 mbps desteklediği için geçmek istiyorum ama bu hız beni tatmin ediyor sizce geçmeli miyim ve geçersem upload yükselir mi yayın açmak istiyorum şuan 5 mbps alıyorum...
  11. NaneliProtein

Türk Telekom Planlı Çalışmaları! #BilmemKaç

İstanbul da bizim burada hiç çalışma olmuyor herhalde 2 yıldır kesinti yaşamadım.
  12. NaneliProtein

Türktelekom internet kesilmesi

Arayın tabi ki
  13. NaneliProtein

Yeni İnternet sağlayıcısı önerisi

hocam teşşekürler öneriniz için altyapım 79 mbps destekliyormuş artık geçiceğim sağlayıcı belli oldu
  14. NaneliProtein

hocam ADSL diye biliyorum
  15. NaneliProtein

24 ay oldu bu marrkayı kullanalı ilk 6 ay 23 download alıyordum ve 4 mpbs upload alıyordum ne olduysa 6 aydan sonra oldu ping seviyem LoL de bile 140 olmaya başladı internet hızım 4 mpbs hızı geçemiyordu modem de sorun yoktu başka modemlerde denedim müşteri hizmetlerini aradım çalışmanın...
  16. NaneliProtein

türk telekom denen markadan dan 90 tl verdiğim 24 mbps almam gereken netten bu hızı alıyorum o nedenle yeni bir internet sağlayıcısı arıyorum turknete e geçmeyi planlıyorum sizce geçmelimiyim yada aklınızda fiyatı 100 lira yı geçmeten güzel bir internet önerir misiniz? ?
  17. NaneliProtein

Yardım İnternet çok yavaş, çok fazla ping, paket kaybı

aynı sorun bendede var şuan 24 mbps almam gerekirken 4 alıyorum upload da aynı çok düştü pinglerde seninki kadar oynama olmadı 45 alıyorken 125 oldu
Top Bottom