Arama sonuçları: *

1. NecroPunch

Türknet fiber alınır mı?

alınır ne değer veriyolarsa tam hızını alıyorsunuz sadece (yüksek ihtimalle) bazen benim evimin buralarda altyapı çalışsması oluyor gece yani 3 den sonra neti kseiyolar (ama yüksek ihtimalle sadece esenlere olan bir şeydir)
  2. NecroPunch

Türk telekom neden pahalı

35 6 85 E ALIYORUM 1615677232 85 TL YE 35 E 6 ALIYORUM
  3. NecroPunch

Hızıma ve isteklerime göre İSS önerisi

35 e 6 bir internet kullanıyorrum Türknetin 85 tl ye https://pic.nperf.com/r/3308891975459967-IuixyjxQ.png
  4. NecroPunch

Hangi İnterneti Seçmeliyim ?

ne alaka 85 tl 35 mgp 6 dowloand taahüt yok kota yok bunun neyi zenginlik varsa bu fiyata taahütsüz kotasız daha iyisi şimdi geçiyim 1614895574 ki verdikleri değeride yüzde 98 karşılıyor o kalan yüzde 2 lişk kısımda diğer insanların bağlanması ile ilgili
  5. NecroPunch

istanbul esenlerdeyim neredeyse her mahallede 30 çocuk var her yer genç kaynıyor bence sizin altyapı sorunlu
  6. NecroPunch

neden öyle dedin ki ben 4 aydır kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok
  7. NecroPunch

knk bence Türknete geç çünkü ne bir kota var ne bir taahhüt var bana 35 mb 6 dw veriyor şu an test ettim 34.5 e 5.5 yani her türlü çok güzel aylıkta 85 tl hiç bir sıkıntıda yaşamadım eğer bir sorunun olursa da yazıyorsun en geç yarına seniş arıyolar
  8. NecroPunch

Wireles mi kablo mu

İnterneti odama taşımak istiyorum ama bunun için ise en az 10 metre kablo gerekiyor bunun yerine wireles alsam olurmu ve de bana wireless öneririmsiniz
Top Bottom