Arama sonuçları: *

1. Nukroyss

Yeni evimde internet altyapısı yok

Arkadaşın da dediği gibi kendi başına bir şey yapamazsın gibi , bütün mahalleli sürekli dilekçe vermeli o dilekçeyi yetkili abilerden biri görmeli
  2. Nukroyss

Yardım Router Önerisi lazım / 1000mbs

MRX80 mantıklı geldi , teşekkür ederim önerin için
  3. Nukroyss

mr x80 yazdığımda bir modle çıkmıyor da link atabilme imkanın var mı @bypast
  4. Nukroyss

2 Gün önce belirttiğim konuda milleni.com'un 1000mbps internetine geçiş sağladım. Fakat direkt 1000 mbps ' ı pc de alamadım bunun sebebi zaten router'ımdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum ( DK NT WRT305 kodlu Teknobiyotikten alınma 300mbps bir router ) Telefon ile anamodemin yanında WiFi Testi...
  5. Nukroyss

Yardım Milleni.com Nasıldır ?

Reis şuan hangi sağlayıcıyı kullandığımı sordu , türknet diyince adres alıp altyapı sorgulamasından baktı 1000mpbs kullanabiliyorsun herhangi bir modem kurulumuna falanda gerek yok direkt geçiş sağlayabiliyoruz falan dedi. 1715770902 Kendileri türknet aboneliği iptal edip , aynı model üzerinden...
  6. Nukroyss

Galiba taahhüt yapıyor değil mi , taahhütsüz olanda 500gb kota falan diyor
  7. Nukroyss

Var galiba altyapı sorguladığımda bu şekilde çıkıyor
  8. Nukroyss

Knkam fiyat konusunda bana çok etki etmiyor , pederin engelli raporu ile başvuracağım için baya indirimli oluyor yarı fiyatına falan denk geliyor yani sadece dediğim gibi kesinti vs olmaması benim için öenmli olan 1715769249 Birde 7-24 işsiz gibi oyun oynayan kardeşim var ping değerleri vs nasıldır
  9. Nukroyss

Merhaba Arkadaşlar , Şuanda aktif olarak Türknet 100mbps kullanıyorum , fakat internet tarifemi değiştirmek istiyorum. Milleni.com'u da forumda gördüm türknet altyapısını kullanarak 1000mbps verebiliyormuş . Milleni.com kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse çok sevinirim. Fiyat konusunda...
  10. Nukroyss

İnternet sağlayıcı önerisi

Türknet kullanıyorum , mutluyum
Top Bottom