Arama sonuçları: *

1. Nvidia Mx130

Netspeed yerine ucuz İSS Önerisi

Geçilir mi? 150 lira için değişmeye gerek var mı?
  2. Nvidia Mx130

Netspeed yerine ucuz İSS Önerisi

Merhaba, Netspeed modem ücretini 50TL yapmış 100mbps pakete toplam 500TL ödeyeceğiz. Gayet sorunsuz ancak fiyat biraz tuzlu geldi. Daha ucuza sorunsuz hangi İSS bulunabilir? Netspeed devam etmeli miyim?
  3. Nvidia Mx130

Bulunduğum Bölgede Fiber Var mı?

https://goknet.com.tr/internet-altyapi-sorgulama/ sorgula.
  4. Nvidia Mx130

Yardım ACİL! Modemi resetledim kullanıcı adı şifre gelmedi

Gelmemesinden kastınız nedir? Şifreyi daha önce değiştirdiniz mi? Hangi İSS?
  5. Nvidia Mx130

ELEKTRİK DİREĞİNDEN FİBER ÇEKİLİRMİ

Senin yaptırman zor ve maliyetli olur diye düşünyorum. Eğer fiberi yolun altına vb. çekmişlerse 1-2 ay içinde bağlarlar zaten.
  6. Nvidia Mx130

NetGsm'ye geçilir mi?

Merhaba şuanda Bimcell kullanmaktayım. 6GB'ye vergi ile 200 veriyorum. NetGsm'nin fiyatlarını ucuz gördüm. Hattımı taşımak istiyorum. Sizce geçilir mi?
  7. Nvidia Mx130

İnternetimin Hızı Şaka mı? Saniyede 846 mbit!

Bu mbit. 10'a böl saniyede 45 indiriyorsun.
  8. Nvidia Mx130

AkdenizNet İnternet Sağlayıcısı Hakkında

Bende biliyorum kötü olduğunu 3 yil kullandım. En azindan baksin diye.
  9. Nvidia Mx130

AkdenizNet İnternet Sağlayıcısı Hakkında

Vodafone veriyor uydudan sorun.
  10. Nvidia Mx130

Kablonet 1000Mbps nasıldır?

Hocam nasıl başka bir firma veremiyor? Ben kablonet altyapısı ile hem Vodafone kullandım şuanda Netspeed kullanıyorum
  11. Nvidia Mx130

Öneri İnternet sağlayıcı önerisi

Comneti önermem. Müşteri hizmetleri acayip derecede kötü. Eleştiriyi çekemeyip hesaplari kapatip interneti kesebiliyorlar, paraniz boşa gidiyor. TürkNet ve NetSpeed önerebilirim. İkisinide denedim ikiside iyi bir altyapıda sorunsuz çalışıyor aradaki tek fark fiyat. Eğer NetSpeed düşünürsen...
  12. Nvidia Mx130

Yardım Hangi internet sağlayıcısı secmeliyim

NetSpeed'de kodumu girersen 20TL indirim oluyor.
  13. Nvidia Mx130

Yardım Hangi internet sağlayıcısı secmeliyim

Altyapiniz nedir? İkisi arasindan TurkNet öneririm, hem müşteri hizmetleri ve fiyatlandirma olarak. Millenicom 3-4 ay 230 sonra 300 oluyor. NetSpeed'de düşünebilirsin 6 ay sabit fiyat.
  14. Nvidia Mx130

En İyi İnternet Firması

https://www.milleni.com.tr/internet-altyapi-sorgulama bide buradan sorgular misin? Fiber yokmus altyapi olarak.
  15. Nvidia Mx130

En İyi İnternet Firması

Altyapin nasıl? https://goknet.com.tr/internet-altyapi-sorgulama/ yapıp at bakalım. Bende Vodafone'den NetSpeed gectim memnunum.
  16. Nvidia Mx130

Altyapım iyi internet sağlayıcısı fark eder mi?

NetSpeed kullanabilirsin 2 aydır kullanıyorum sorunsuz 1M2F9M kodu ile müşteri hizmetlerini arayıp kaydolun 20TL indirim.
  17. Nvidia Mx130

Yardım Alt Yapı Yok ama önceden wifi kullanıyordum.

Fotoğraf olarak atar mısın? Superonline da aynı şekilde.
  18. Nvidia Mx130

Yardım Comnet Vs Netspeed VDSL altyapı

Comnet'in müşteri hizmetleri sıkıntı, yediremeyip hesabını bile kapatabiliyorlar. Paran bosa gidebilir
  19. Nvidia Mx130

Öneri Ankara'da comnet kullanan varmı

Comnet kullananların Telegram grubu vardi oradan sorabilirsiniz ama müşteri hizmetleri çokta iyi denmez. Netspeed kullanıyorum, 1M2F9M kodu ile 12 ay 20TL indirim oluyor. İstediğiniz oyunlarda ping testi vb. atabilirim.
Top Bottom