Arama sonuçları: *

1. Nyrxia

Yardım Ben şimdi ne yapayım ? 😂

2000 yılından bu yana burdayım minimum 16 yıl fiber bekledim son 2.5 senede 100mpbse alıştım şimdi napacam ne edecem bilmiyorum. Arada tamamen keyfi yayında aciyodum yeni insanlar tanıyalım diye onuda rafa kaldiracaz böyle giderse.
  2. Nyrxia

Yardım Ben şimdi ne yapayım ? 😂

Herkese iyi akşamlar dilerim. Yarın İstanbul'dan taşımıyorum.Gidecegim yerde alt yapı 65/15 olarak gösteriyordu sorguladigimda ancak başvuru sonucu ekipler bağlantı yapmaya geldi ve binada internet kutusu yok o yüzden bağlayamayız dedi. (İnternet kutusu için 1.5 ay önce dilekçe verdim) Aynı...
  3. Nyrxia

Yardım Vodafoneda yaşadığım sıkıntı

Görüşmelerin kaydedildiği için ben faturasıza geçmek istedim siz faturalı yapmışsınız diyerek şikayet talebi oluşturabilirsin. Vodafone mağazasından geçtiysen bilemem.
  4. Nyrxia

Türknet'e ZAM GELDİ.

Turknette taahhüt yok
  5. Nyrxia

Türknet'e ZAM GELDİ.

Güncel kullanıcıya 279₺ demişler yeni aboneye ne kadar bilgim yok web sitesinden bakabilirsin
  6. Nyrxia

Türknet'e ZAM GELDİ.

Önemli olan ne kadar stabil burada farklı operatörden hizmet alıp mağdur olan çok insan oldu. Ben 3 yıldır kullanıyorum turkneti 1 kere sıkıntı yaşadım sadece bölgemde. 1692603296 Taahhütlü uygun fiyat varsa geçilebilir.
  7. Nyrxia

Türknet'e ZAM GELDİ.

Gigafiber için çok iyi fiyat ancak fiber için bilemiyorum.
  8. Nyrxia

Türknet'e ZAM GELDİ.

Turknet önümüzdeki aydan itibaren 299₺ olmuş.
  9. Nyrxia

Türk Telekom fiber müjdesi! 100MBPS DEĞİL 200MBPS!

Yav bende buna ayar oluyorum verebiliyorsan ver sürekli 200/50 300/50 neyse neden sınırlıyorlar insanı 100/10 gibi sacma şekilde. Yap ulan artık şu alt yapını ver gazı ak git yaa ak git..
  10. Nyrxia

Yardım 27.07.2022 COMNET Rezilliği

Yaş olarak okuduğunu anlayamayacak derecede küçüksün sanırım. Yaptığın yorumda arkadaşın savunması gereken bir yer yok benim yazdıklarımda bir savunma değil. Yeni açılmış hesapsın belli ki toxic bir insansın hiiç uğraşamam zaten senin gibilerle insan yerine koyup cevap verdim bende hata :) DN...
  11. Nyrxia

Şimdi sen arkadaşı durduk yere argo ve müşteri hizmetlerine küfürlü davrandığı için olabileceğini düşündüğünü söylüyorsun yanlış mı anladım ? Ayrıca bunu deneyimlemiş olman lazım ki argo küfür konusunda emin olasın ? Bir şikayet postunun altına kod bırakmak zaten kalitenide ortaya koyuyor...
  12. Nyrxia

Son turknet zammından sonra radarıma giren bir internet sağlayıcısıydı ancak şu hareketten sonra tek bunlar ve turknet arasında kalayım turkneti seçerim.
  13. Nyrxia

Turknet için hız nasıl?

Gayet yeterli olur yayın yapman için. 720p 60fps sıkıntısız açarsın.
  14. Nyrxia

Türknet'e Geçilir Mi?

Taahhüt yok begenmezsen kapatabilirsin istediğin zaman çıkabilirsin fiyatı 139₺ şuan eğer arkadaşlık kodunu kullanırsanız ilk ay size ve bana fatura gelmiyor. OVI39MB35DDC arkadaş davet kodum. 6 aydır kullanıyorum 100 mbps dediler 99 olduğunu görmedim.
  15. Nyrxia

Yardım Mahallemize 1,5 ay önce fiber geldi ama türknet'de gözükmüyor YARDIM!

Dostum benim bulunduğum yere kablolar çekildi yaklaşık 3 ay sonra kapılara kadar kutular vs takıldı. Sitede sorgulama bölümünde açılmıyorsa Türknette göremiyor onlarda oradan bakıp cevap veriyor bize. Tavsiyem biraz daha sık dişini . 8/0.3 alırken artık 110/7,5 internet alıyorum çok şükür.
  16. Nyrxia

Turknet insanları kandırıyor mu?

Bahsettiğin sitelere girdim ve bende test yaptım. Onların verdiği sitede 95mbps download alırken senin verdiğin sitede 113mbps aldım. Uploadda durum aynı 5,5 biri verdi diğeri 8 verdi. Bilgin olsun.
Geri