Arama sonuçları: *

1. Orhanaygun41

TBTNET FİBER İNTERNET

evet ya 180tl oldu yapacak bir şey yok her şeye zam geldiği gibi buna da gelicekti zaten.
  2. Orhanaygun41

TBTNET FİBER İNTERNET

Merhabalar arkadaşlar uzun süredir fibere bağlanmak istiyordum ve sonunda TBTNET sayesinde ve TT altyapısı üzerinde 100mb fiber internete bağlanmış bulunmaktayım.Fiyatı 135TL ilerki zamanlarda tecrübelerimi aktarcağım.Şu anki hız değerlerim bu şekilde.
  3. Orhanaygun41

Turknet şimdi beni çok mutlu etti.

Hocam şuan kullandığınız internet ne kadar ? Ve hangi şehirde yaşıyorsunuz ?
  4. Orhanaygun41

Turknet şimdi beni çok mutlu etti.

Beni hiç mutlu etmediler Eylülün 7 sinde başvuru yaptım tam 1 aydı ne kurulum için geldiler ne kutuya bakmaya geldiler bende sonunda iptal etmek istedim 1 gün içinde onu çok iyi çözdüler hemen iptal ettiler aboneliğimi.Şimdi Superonline'a geçicem.
  5. Orhanaygun41

Yardım Turknet kendini bozdu!!! Yeni sağlayıcı önerisi???

Bir TT ile alakalı diyorlar bir de Türknet ekipleri gelip modem kurulumu yapıcak diyor bende tam olarak anlamadım olayı.Eğer türktelekom ile alakalı ise bu bölgeye bakan yerde tanıdık var onu arıyıcağım.Aşağı binanın girişine tt kutu koydu gitti.Sadece aşağıdan yukarı daireye kadar kablo...
  6. Orhanaygun41

Yardım Turknet kendini bozdu!!! Yeni sağlayıcı önerisi???

Bize de aynı olay.Tek fark normal fiber sadece. 7 eylülden beri bekliyoruz kurulum yapmaları için.
  7. Orhanaygun41

İnternet indirme hızım normalmi

Benim nete göre gayet normal.Şaka bir yana pakette kaç megabir olarak gösteriyor ?
  8. Orhanaygun41

Turkcell Superonline'a Geçilir mi ?

Evet biliyorum Şuan altyapı aktif gözükmüyor dedi müşteri hizmetleri bir kaç gün sonra tekrar ara dedi o şekilde başlatırız işlemleri.6 eylüle kadar geçerliymiş bu fiyatlar.
  9. Orhanaygun41

Aşağı kutudan daireye kadar kablo çekilmesi gerekiyormuş onu da Turkcell mi cekti peki ?
  10. Orhanaygun41

Kocaeli İzmit
  11. Orhanaygun41

Bizimde altyapıyı süperonline çekti mahallenin fakat içeri kutuyu Türktelekom koydu.
  12. Orhanaygun41

Yani bütçe orta ama en iyi interneti almak istiyorum.170 vereceğime 199 tl veririm 500 megabit internet kullanırım diye düşünüyorum.
  13. Orhanaygun41

Bana uygun geldi fiyatı ama Türknet mesela 170 tl 100 megabit ,Türktelekomu aradık onlarda 100 megabite 245 tl fiyat verdiler.
  14. Orhanaygun41

Merhabalar arkadaşlar 18 gün sonra TT taahhütümüz bitiyor ve dün superonline'ı aradık 500 megabit 12 ay taahhütlü 199 tl fiyat dediler sizce nasıl kullanılır mı ? Superonline hali hazırda kullanan arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşabilir mi ?
  15. Orhanaygun41

İnternet Sağlayıcısı Önerisi 2022

Peki hocam Netspeed'e geçicez diyelim şimdiden başlatabilir miyiz geçiş işlemlerini ?
  16. Orhanaygun41

Modemi yeni değiştirdim Keenetic extra dsl model aldık.Kendi modemimi kullanırım.
  17. Orhanaygun41

Merhabalar arkadaşlar 18 Eylül günü TT'den taahhütümüz bitiyor.Yeni bir internet sağlayıcıya geçmeyi planlıyoruz.Ayrıca yeni de fiber geldiği için fiber bağlatmak istiyoruz.Türknet,Millenicom,Netspeed,GıbırNet gibi bazı şirketler var siz hangisini önerirsiniz fiyat olarak uygun olanı seçmek...
  18. Orhanaygun41

Sokağa fiber altyapı geldi

Tamamdır eyvallah.
  19. Orhanaygun41

Aynen büyük ihtimalle bu.
  20. Orhanaygun41

Hayır 3 ay %50 indirimliydi.
Top Bottom