Arama sonuçları: *

1. O

Starlink hakkında düşünceleriniz

Test sonuçları BETA için normal. Daha gönderilecek çok uydu var. Fakat maliyet konusuna gelince. Starlink'e geçmek isteyince. Eve Alıcı ve Verici olarak kullanacağınız bir Uydu Anteni sistemi gibi bir şey kurulması gerekiyor. Bunun maliyetini'de hesaplayınız :)
  2. O

Kırsal bölgede hangi internet sağlayıcısını kullanabilirim

İnternet sağlayıcılarının çoğunda. Bulunduğunuz bölge ile ilgili ADSL,VDSL vb. hangi tür internet verebildiklerini gösteren uygulama mevcut oradan kontrol edebilirsin. Örnek olarak aşağıya bir link bıraktım. Superonline
  3. O

Superonline 8mbps kullanıyorum fakat hız testinde 0.81

Kullandığınız paket hangisi. Daha öncede aynısımıydı yoksa son zamanlarda mı sorun çıkmaya başladı. Sunucu'ya ne kadar uzaklıktasın ? Bunlar önemli etkenler.
  4. O

Maalesef çoğu yerde. Superonline TT altyapısı kullanıyor ADSL olan yerlerde. Eğer yeni site vb. yerlerde kendi Fiber altyapısını direk kuruyor. Gönül isterseki 1 Gbps'ye geçeyim fakat faturalı 2.500 TL civarın :) Elon Musk İnternet projesini hayata geçirir ise o zaman internet fiyatları...
  5. O

2 Senedir kullanıyorum. Aşağıdaki resim'de yılbaşında verdiği hediye. 2 - 3 günlüğüne.
  6. O

Modemi hiç arayüzünden yeniden başlatmayı denedin mi ? Müşteri hizmetlerini ara. Direk Modeme bağlanıp sinyal seviyelerini bir kontrol etsinler.
  7. O

O kadar haklısın ki.
  8. O

Hangi interneti tercih etmeliyim?

Ben orayı atlamışım. 2 Mbps ile Yayın yapması çok zor.
  9. O

Hangi interneti tercih etmeliyim?

Modem'de QQS özelliği varsa. Cihazların İnternet hızlarını kısıtlayabilirsin. QQS Nedir.
Top Bottom