Arama sonuçları: *

1. Peganeo

Öneri Şu zaman içerisinde hangi sağlayıcı kullanılmalı?

Türknet altyapım yok, Altyapım şuan da VDSL 63Mbps destekliyor. 35/6 180TL veriyorum. Başka bir yere geçmeye değer mi? Maalesef hiç birinde altyapım yok. Sadece TT VDSL 63Mbps var. Halihazırda Millenicom kullanmaktayım. 35/6'ya 180Tl veriyorum sizce değer mi başka bir sağlayıcıya geçmeye? FEC...
  2. Peganeo

Malatya'da yaşıyorum. Sizce kullanılır mı? Şöyle bir şey buldum. Eğer fiyatlandırmaları bu şekildeyse gayet uygun geldi bana. Bu arada KabloNet e geçersem bende modem olduğu için modem kiralama ücretini ödetirler mi eğer almazsam?
  3. Peganeo

Millenicom kullanıcısıyım ve artık fiyatlandırmaları çok fazla gelmeye başladı. Farklı bir sağlayıcı arıyoruz, hem uygun olacak hem de muhatap olabileceğimiz bir müşteri hizmetlerinin olmasını istiyoruz. Öneriniz var mıdır?
  4. Peganeo

Öğrenci evi için internet önerisi

15 den fazla arıza kaydı oluşturdum belki çok daha fazla. Nedense ben bir yerlerine takmıyorlar. Çözüldü diye işaretliyorlar ama yaşadığım problemlerin haddi hesabı yok. Millenicom'un müşteri hizmetleri iyi diye geçmiştim fakat beni çok mağdur ettiler. Fiyatları da gereksiz pahalı.
  5. Peganeo

Malatya'da yaşıyorum, ayrıca telefonda yazığım zaman tek bir kere insan ile konuşabildim o da yukarıda ki attığım ekran görüntüsüdür.
  6. Peganeo

Eylül 2020 den beri Millenicom'u kullanıyorum ve müşteri hizmetlerine bağlanmak neredeyse imkansız. Aradığınız zaman otomatik arıza kaydı oluşturuluyor ve hiç bir şekilde problemler düzeltilemiyor. Bu vakit boyunca 2 defa canlı birisi ile konuşabildim. Telefondan yazdığım zaman da hiç bir...
  7. Peganeo

İnternet hızım yüksek ama stabil değil nasıl çözebilirim

evet Benim modemimde bu şekilde gözüküyor ve 1 milyonlara kadar çıkabiliyor ve bende çok fazla sorun yaşıyorum. İç tesisatım ile alakalı eğer sizde bulabilirseniz bunun gibi bir yer olması lazım eğer bu hatalar varsa ya iç tesisatınız da problem vardır ya da kutunuza gelen kablolardan falan.
  8. Peganeo

İnternet hızım yüksek ama stabil değil nasıl çözebilirim

Modem arayüzünüzden bu sorunları şiddetli yaşadığınız zaman CRC ve FEC hatalarının fotoğrafını atar mısınız?
  9. Peganeo

Öneri Millenicom bıktırdı artık çıldırmak üzereyim

Bende problem yaşıyorum. Sürekli modem aç kapat yapmak zorunda kalıyorum, ya packet loss çıkıyor ya da ping oluyor modem aç kapa yapmadan düzelmiyor. Müşteri hizmetlerini aradığımda sürekli yapay zeka arıza kaydı oluşturup bir kaç saat sonra ya problem bulunamamıştır ya da problem çözülmüştür...
  10. Peganeo

Öneri Millenicom'dan Netspeed'e geçiş yapmalı mıyım?

Millenicom'da fiyat artışı olmuş ve zaten o kadar da memnun değildim. 86 tl ödüyordum aylık fiyat artışından dolayı 35/6 paketi 101 TL'ye çıktı ve fiyatı benim için biraz fazla. Netspeed'de 86TL sizce Netspeed'e geçmeli miyim? Netspeed'de fiyatını arttırır mı? Netspeed'in sağladığı hizmet iyi mi...
  11. Peganeo

İnternet bağlantım 3 dakikada bir kesiliyor! (GIBIRNET)

İnternet üzerinden talep oluşturduğunuzda ya bakmıyorlar yada botlar cevap veriyor. Müşteri hizmetlerini arayıp konuşursanız belki bir sonuç alabilirsiniz.
  12. Peganeo

Netspeed kullanabilirmiyiz ?

Eğer geçmeye karar verdiyseniz halihazırda internetiniz varsa portunuzu kaybetmeden geçiş sağlayabilirsiniz.
  13. Peganeo

Eğer şuanda hali hazırda kullandığı internet varsa port kapatmadan rahatça geçebiliyor.
  14. Peganeo

Sorunuz çok anlamsız. Demek istediğiniz şey "100MBPS hız alabilir miyiz?" mi olacak?
  15. Peganeo

Kullandığınız ISS, bulunduğunuz şehir ve Ping değerleri

Malatya/Millenicom/TT Altyapısı
  16. Peganeo

İnternet Servis Sağlayıcı Önerisi

Deneyeceğim, teşekkürler. Güle güle kullanın. Umarım benim gibi bir problem yaşamaz uzun süre kullanabilirsiniz.
  17. Peganeo

Söyledikleri değerleri veriyorlar fakat Müşteri hizmetlerine bağlanmak veya yardım almak aşırı zor sadece bir kere bir insan ile telefon ile konuşabildim o da şansa olsa gerek. Keenetic OMNI DSL modeme DSL bağlantısı geç geliyor online hizmetlerden falan yardım almaya çalışıyorum fakat bir fayda...
  18. Peganeo

Millenicom vasat müşteri hizmetleri berbat. Müşteri hizmetlerine bağlanmaya çalıştığınız zaman sürekli bot arıza kaydı oluşturuyor arıza kaydı çözülene (!) kadar müşteri hizmetlerini bir daha arıyamıyorsunuz. Online şikayetlerede sisteme giden değerlerden çıkarak bot cevap veriyor. Netspeed daha...
  19. Peganeo

Yardım Netspeed'e geçeceğim fakat şimdiki operatörün bu ayın ki parasını ödemek zorunda kalır mıyım?

Millenicom kullanıyorum hiç memnun değilim. Netspeed'e geçmeyi planlıyorum fakat şundan şüphem var şimdi Millenicom'da interneti azıcık kullandım ve geçiş yapacağım için kapatma falan olmayacak. Sanırsam fatura kesildiğinden beri bir hafta kullandım eğer geçiş olursa bana tekrar 86 TL fatura...
  20. Peganeo

Yardım İnternet Sağlayıcısı Tavsiye

Evet, VDSL modem almanız çok daha iyi olacaktır.
Top Bottom