Arama sonuçları: *

1. Rabiotta

Comnet internet sorunu

cimere şikayet talebi oluşturun ulaştırma bakanlığı üzerinden
  2. Rabiotta

Comnet internet sorunu

3 ay kullandım 1 kere sorun sıkıntı yaşamadım ama 15 yıldır internet kullanıyoruz böyle rezalet de görmedim gerçekten 2 gündür saat 17:00dan sonra internet gidiyor çıkıp açıklama yapan bir yetkili bile yok
  3. Rabiotta

HEPSİJET MT olarak çalışmak #2

şirket açmayı ne için istiyorlar acaba normal bir şey mi bu? bide ben 1 hafta önce başvurdumm part time saatlik 90tl yazmıştım dönmediler hala nasıl başvurmuştun sakıncası yoksa
  4. Rabiotta

HEPSİJET MT olarak çalışmak #2

ilk ay 19 sonraki aylar 26k demiştin öyle değil mi maaşları
  5. Rabiotta

Türknetten Comnete geçilirmi?

Hız kısmında ve kopma konusunda sorun yaşamadıysanız geçmem için yeterli hocam 500tl 100mbye vermektense 500mbye vereyim bari
  6. Rabiotta

Yardım Türknetten comnete geçilir mi?

Dostlar selam türknet 500 tl oldu 100mbps kullanıyorum comnet 500mbpsye geçilir mi 569tlye bir sıkıntı vs yaşar mıyım geçen ay türknet fibere geçtim modemi vs türk telekom ekipleri geldi kurdu
  7. Rabiotta

Türknetten Comnete geçilirmi?

Hocam hala kullanıuor musunuz comnet nasıl gidiyor
  8. Rabiotta

PARAYA KIYIP SUPERBOX ALDIM! SORULARINIZI BEKLİYORUM (Almayın, aldırtmayın)

bizde altyapı yok diye almıştık kopması mı dersin hız düşmesi mi dersin rezalet bişey taahüt bittiği gibi iptal ettik mobil veri bile daha saglıklıydı saçma bir olayı vardı galıba verilen adres dısında kullanmayın vs diyolardı onu bile anlamamıştım
  9. Rabiotta

Öneri ❤️‍🔥Vodafone Redli Müşteri 20 Plus Tarifesine Nasıl Geçilir❤️‍🔥

25e geçmeni öneririm 120 tl vergiyle YouTube sınırsız premium da var baya iş görüyor
  10. Rabiotta

Yardım Adresimde boş port yok ne yapmalıyım

10 gun önce arkadaşım gitti müdürlüğe fakat sonuç alamadı boş port bekleyin dediler sadece 1698090614 Arkadaşım türk telekomlu taahütü falanda var hala ona rağmen port yok demişler türknet falan olsa hiç yok derler herhalde o zaman
  11. Rabiotta

Yardım Adresimde boş port yok ne yapmalıyım

SELAM DOSTLAR 1 AY ÖNCE ARKADAŞIMIZ EVİNİ TAŞIDI VE TAŞINDIGI EVDE ALTYAPI YOK SANDIK GİTTİ GÖRÜŞTÜ ALTYAPI VAR FAKAT PORT YOK 1 HAFTA İLE 6 AY ARASINDA SORUNUNUZ ÇÖZÜLÜR GİBİ ABSÜRT BİR CEVAP VERDİLER BU SÜRECİ DAHA ÖNCE YAŞAMIŞ VE BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR BİLGİLENDİREBİLİR Mİ
  12. Rabiotta

Öneri 🔥Vodafone Kırmızı Fırsat 16GB Tarifesi 107'TL🔥

Umarım paket bitmez 1 ay oldu ben yapalı çok uygun tarife 1697284840 Denemekten zarar gelmez ama faturalıydı yapan tüm tanıdıklarım 1-2 müşteri temsilcisiyle konuşun nolur nolmaz
  13. Rabiotta

Öneri 🔥Vodafone Kırmızı Fırsat 16GB Tarifesi 107'TL🔥

eğer halihazırda vodafone faturalıysan ve taahhütün bittiyse 542yi ara ve faturasız hatta geçmek istediğini fıyatların cok pahalı oldugunu soyle bunu dememizin sebebi bize uygun tarife sunmaları genelde de isterseniz size özel tarife var diye cevap veriyorlar böyle dediklerinde Redli müşteri...
  14. Rabiotta

Gigafiber var nası gecebilirim ?

gigafiber kendi altyapısı zaten muhattabını rahat bulursun nakil işlemi için bile destek kaydı oluşturdum 1 saat içinde beni aradılar
  15. Rabiotta

Gigafiber var nası gecebilirim ?

parasını verebiliyorsan var zatenn
  16. Rabiotta

Yardım İnternet adres nakli hakkında yardım

Selamlar biz pazartesi günü evimizi taşıyacağız hali hazırda türknet abonesiyim nakile ne zaman başvurmalıyım sizce kaç günde geçiş tamamlanır internetsiz kalmamız lazım işten dolayı daha önce taşıma yapmiş birileri deneyimlerini paylaşırsa sevinirim vdsl altyapıdan tekrar vdslye geçiş yapıcaz...
  17. Rabiotta

Türknet Zam Geldi Yeni Sağlayıcı Lazım

Ev taşıcaz bende değiştiririm muhtemelen fiber altyapıda 200 mb veren sağlayıcı var mıdır yine bu 300 tl civarına
  18. Rabiotta

İnternet upload hızları düştü mü?

upload hızları yanlış hatırlamıyorsam 14mbye yükselmişti türknet 8e çekmiş hızımı normal mi bu durum sizlerde de aynı mı?
  19. Rabiotta

UPLOAD HIZLARI HERKESTEMİ ARTTIRILDI

kalıcı olarak yazıyor postta
  20. Rabiotta

UPLOAD HIZLARI HERKESTEMİ ARTTIRILDI

sen söyleyince fark ettim benim de hızım 15 olmuş niye acaba
Top Bottom