Arama sonuçları: *

1. Reaper

Kablonet altyapı sorgulama sonucu hakkında

Kablonet altyapısı farklı, kutudan binana kadar da ekstra bir televizyon kablosu şeklinde bir kablo çektirmen gerekecek. Normal turknette kullandığın kablo ile gelmiyor internet. Kablonet altyapısı farklı olduğundan 100 mbps alırsınız. Örneğin benim bölgemde Turknet 46 mbps gösteriyor ancak...
  2. Reaper

Yardım Turknet Abonelik İptali

Merhabalar, Türknete geçmek için iletişim hattından abonelik oluşturmuştum. Kimliğimin önlü arkalı fotoğrafını da yolladım. Dün de kuruluma geldiler ancak bina içi kablolama olmadığı için kurulum gerçekleşmedi ve bu nedenle ben de şu anki internet sağlayıcımla (kablonet) devam etme kararı...
  3. Reaper

2 senelik taahhüt cayma bedeli bedava mı

tüketici haklarına göre 12 ay ve üstü taahhütlerde cayma bedeli ödemezsiniz ama bunu tüketici mahkemesine götürmen lazım. Bu da yaklaşık en az 6 7 ayı geçiyor. Yeni başladıysa taahhütün az olur kullandıkça artar. Son 6 7 aydan sonra düşmeye başlar.
  4. Reaper

KabloNET Aylık 90 TL´lik interneti sizce nasıl?

Akıllı sınırsız olayını biliyorsunuz değil mi? (Akşam 7 ile 12 arası 20 mb download'a düşüyor.). Bunu göz önüne al ve taahhütü çokmuş.
  5. Reaper

Turknet mi? Netspeed mi? Millenicom mu? Hangisini Önerirsiniz?

Tek tavsiyem taahhütlü bir internet sağlayıcı ile anlaşmayın. Taahhüt denilen olay yüzünden kötü bir internete sahibim. Tavsiyem internet sağlayıcılarını arayın ve altyapı sorgulamanızı yapmalarını rica edin ve size verebilecek en iyi paketi sorgulatın. Bütçenize uygun bir tarifeyi belirleyip...
Top Bottom