Arama sonuçları: *

1. Reapt0r

İnternet Servis Sağlayıcları Bilgi Edinme ve Yardımlaşma Konusu

Bilmiyorum , ben konuşmadım bile abim konuşmuş , pek de detaylı bilmiyorum , şikayet var a girip baktığımda da , Telefon onayından sonra cayma bedeli vs istiyorlarmış. Bir de bir şey daha öğrendim, bunlar arama başında türktelekom dan arıyoruz ,diyerek konuşmaya başlıyorlarmış ve d-smart ile...
  2. Reapt0r

İnternet Servis Sağlayıcları Bilgi Edinme ve Yardımlaşma Konusu

Bizim evde tt var şuan,geçen abimi d-smart'tan arayıp taahtünüz bitiyor cart curt internet teklifi yapmışlar, abim de kabul etmiş, eve gelince söyledi bana, işte ucuz falan diye geçtim dedi, kaç mbps olduğunu bilmiyor bir şey bilmiyor kabul etmiş, bana dedi ki sen üzerine alıcan, pazar günü...
  3. Reapt0r

İnternet hattı hizmetleri ve teknik destek konusunda yardımcı olabilirim

hocam şimdi biz bu yeni interneti santrale mi bağlayacağız yoksa eski olduğu yerinden devam mı edicez onu anlayamadım , aydınlatırsan sevinirim
  4. Reapt0r

hocam sadece kablo var bir ucu modeme bağlı diğer ucu karşı binadaki beyaz kutuya bağlı zaten, +türknet iyi midir? yoksa önerdiğiniz başka bir internet sağlayıcısı var mı taahütsüz
  5. Reapt0r

iç tesisat için resim almam mümkün değil galiba, çünkü bu santral dediğin kutu kilitli, şimdi net değiştirince bu santrale mi bağlanıcak internet kablosu , yoksa aynı yerinden devam mı? onu anlayamadım.
  6. Reapt0r

santral dediğin şu beyaz kutu gibi olanlar mı? eğer dediğin bu ise bizim evin kapısının hemen sağında kapıya 5metre mesafede bu kutudan var daha 1.5yıl önce falan yapıldı, ama aktif olup olmadığını bilmiyorum , bizim internetimiz buna bağlı değil, yan binada duvarda küçük bir kutu var ona bağlı...
  7. Reapt0r

Hocam bu ayın 4 ünde yani yarından sonraki gün internetimizin taahütü bitiyor, şuan türk telekom un 16mbps 200gb akn lik bir paketini kullanıyoruz(75TL Ödüyoruz bu pakete) Ben internet sağlayıcısını değiştirmek istiyorum ve taahütsüz istediğim zaman çıkabileceğim bir internet sağlayıcısı...
  8. Reapt0r

İnternet Bağlatmayı Düşünenler İçin Rehber

Teşekkür ederim ,umarım yardımcı olmuşumdur,internet sağlayıcıları ile sorunu olanlar varsa en kısa sürede çözebilmesi dileğiyle.
  9. Reapt0r

İnternet Bağlatmayı Düşünenler İçin Rehber

İnternet bağlatmayı düşünen bağlantı sorunları port yok sorunu altyapı yok sorunu vs yaşayan kişiler için bildiğim kadarı ile bir rehber hazırladım umarım yardımcı olur. Evinizin ne kadar hız desteklediğine altyapı sorgulayıp bakın bazı internet servis sağlayıcılarının kendi fiber altyapısı var...
Top Bottom