Arama sonuçları: *

1. Rhavenix

Discordu Nasıl Açabilirim

yok ya denedim kaliteli olmuyor cidden bende çalışmadı o
  2. Rhavenix

ben olayı çözdüm arkadaşlar vpn buldum açılabilen o vpn i açıyorum discordu açtıktan sonra vpn i kapatıyorum
  3. Rhavenix

gıbırnette çalışmıyor o
  4. Rhavenix

Arkadaşlar normalde GoodByeDpi ile herkes girebiliyor ama ben gıbırnet kullandığım için goodbydpi da çalışmıyor hatta warp veya herhangi bir vpn de çalıştırmıyor nasıl discorda girebilirim tarayıcıdan giriyor ama orada da yayın yaparken 144p ile yapıyor yayını aşırı kötü
  5. Rhavenix

Yardım Yeni modem kurdum internet 60 kbps!

aynı durumu bende yaşadım bana modemin yandı dediler bende araştırdım ettim falan ama modem değil sadece adaptör yanmıştı benim adaptörü değiştirdim sorun ortadan kalktı sen bunu denedin mi hiç
  6. Rhavenix

Yardım Yeni modem kurdum internet 60 kbps!

reis eski modemin duruyor mu
  7. Rhavenix

Yardım MODEM DSL IŞIĞI YANMIYOR

Olurda aynı sıkıntıyı yaşayan biri olursa diye buraya çözümü yazıyorum, Öncelikle şansınız varsa başka modemi öncelikle kendi evinizde deneyin sonra kendi modeminizi başka evde önce kendi adaptörü ile sonra başka adaptör ile deneyin ben bunu yaptıktan sonra problemin adaptörde olduğunu buldum ve...
  8. Rhavenix

Gıbırnet benim bu zamana kadar en memnun olduğum internet sağlayıcısı ondan kaynaklı olduğunu sanmıyorum elektrik gidip geldikten sonra böyle bir problem oldu
  9. Rhavenix

Merhaba arkadaşlar Asus ac51 modemini kullanıyorum internet sağlayıcım ise gıbırnet. Elektrik gidip geldiği günden beri modemin power ışığı tek yanıyor dsl ışığı yanmıyor yaklaşık 4-5 saat sonra internet geliyor ve ayrıca internet varken aniden dsl ışığı sönüyor sadece internet ve power ışığı...
  10. Rhavenix

Ucuz İnternet sağlayıcı önerisi

Gıbırnet en iyisi
  11. Rhavenix

Yardım GIBIRNET CAYMA BEDELİ İSTİYOR

bende gıbırnet kullanıyorum sanki şey demişlerdi ya ilk 6 ay herhangi bi cayma bedeli yok diye
  12. Rhavenix

turknet neden bu kadar kusursuz

türknet mi kusursuz :D türknete işin düştüğü zaman en sorunlu ilk 3 internet sağlayıcısı arasına girer hayatım boyunca iki kez şikayetvar.com kullandım birinde türknet birinde millenicomu şikayet ettim yoksa kolay kolay şikayet etmem bahsettiğim siteye ama bu iki şirket hak ediyor hemde sonuna...
  13. Rhavenix

Adresimde Fiber Gozukuyor Fakat Alamiyorum

alt yapı olarak karşılıyordur ama iç hat olarak karşılamıyordur belki de
  14. Rhavenix

Millenicom 240₺ fatura halis mi ?

yeni kullanıcılarına özel fiyat o millenicom saçma sapan bi şirket kullanırsın bi kaç ay sonra onlar için artık eski kullanıcın ve bi anda dayıyorlar yeni fiyatları gıbır net kullan daha iyi
  15. Rhavenix

Millenicom un 100mpbs lik paketi alınır mı?

millenicom alıp 5 ay kullanıp pişman olmuş biriyim hiç bir sıkıntını halletmezler şikayetvar sitesine şikayet edene kadar ve bilgileri neredeyse hiç yok diyebilirim 4 kez bağlantı kopukluğu yaşadığımı dile getirdim her seferinde adam bana modemi resetle demekten başka bir şey demedi
  16. Rhavenix

Hangi internete geçmeliyim?

senin dediğin gibi beni de aradılar ama ben millenicom kullanıcısıyım alt yapınızda değişiklik olmuştur ve artık sadece bir port kullanabilirsiniz bu da hem internet hızınızı hem de indirme hızınızı etkileyecektir sizleri bunlara maruz bırakmamak adına kampanyalarımızdan bahsedelim isterseniz...
  17. Rhavenix

artık kullanmaya değmez gibi onun yerine gider türkcell süper online da gameplus alırım hem geforce now üyeliğim olur hem de internetim sağlam olur
  18. Rhavenix

zamlı fiyatı hakkında bir bilgi verdi mi ne kadar olucakmış fiyatı
  19. Rhavenix

TURKNET İPTAL (fatura bedelleri)

farklı bir numaradan yeni bir abonelik olucakmış gibi ara
  20. Rhavenix

Millenicom'a Geçiş Yapmayı Düşünüyorum

internet sitesinde en fazla 76 olarak gözüküyor türknette 70 veriyor ama müşteri hizmetlerinde 100 vericez dediler büyük ihtimalle o 100 mbps'e kadar demek istemiştir ama ben yanlış anlamış olabilirim veya o da yanlış söylemiş olabilir ama 100 dediğine adım gibi eminim tabi bu durumda benim...
Top Bottom