Arama sonuçları: *

1. Ritim Ustası

HANGİ İNTERNET FİRMASINI KULLANIYORSUNUZ?

Bundan iyisi Şam"da kayısı
  2. Ritim Ustası

HANGİ İNTERNET FİRMASINI KULLANIYORSUNUZ?

Kablonet iyidir çok ama çok nadir kopma olur ama ping olarak diğerlerinden bir tık geride
  3. Ritim Ustası

Hangi interneti tavsiye edersiniz?

Türkcell en fazla 50 mbps hız verebiliyor fiyat ilk yıl 180 2. yıl 200 TL. Türksat kablonet daha mantıklı modemi evin ortasına aldırırım her yerden çeker böylelikle zaten hızından memnunum
  4. Ritim Ustası

Normal hız 3 GB lık film indirirken yaptığım hız testi
  5. Ritim Ustası

Buradan yaptım öğrenmek için başvur diyor başvurdum bende dönüş yapmalarını bekliyorum
  6. Ritim Ustası

Var fiber döşediler Türknet, Gıbırnet, Milleni bunların alt yapısını sorguladım VDSL ile max 70 mbps hız verebiliyorlar TTNET hiper internet veriyor, Türkcell i öğrenemedim daha
  7. Ritim Ustası

Türksat kablonetin fiber alt yapısı var diğerlerinin yok + paketin içinde sinema paketi falan var, Türkcell i öğreneyim dönüş yaparım
  8. Ritim Ustası

Merhaba arkadaşlar benim internetin süresi doluyor şuanda Türksat Kablonet kullanıyorum 100 mbps hız veriyor elektirik gitmediği sürece kopmalar yaşamıyorum tek sıkıntısı diğer odalarda fazla iyi çekmiyor bunun içinde modemi benim odamdan diğer odalara evin ortasına kurdurucağım fiyatı 179 TL...
  9. Ritim Ustası

Yardım İnternet Yüzünden Ailem İle Kavga Ettim Yardımcı Olun !

Türksat kablonet altyapısı varsa oturduğun yerde buda iyidir 1645955575 Aldığım hız 95 TL ödüyoruz sinema paketi ile birlikte, tek sorunu diğer odalarda fazla iyi çekmiyor birde mobil oyunlarda ping sorunu oluyor ama PC de herhangi bir sıkıntı yok çok hızlı.
Geri