Arama sonuçları: *

1. Ruffian

Öneri 🚨Turkcell 1000 mbps'ye kadar hız hediye!🚨

kafası esince interneti kesiyordu modem ve indirmenin ortasında sonra indirme bozuluyor baştan başla. 1725224307 şurdan bir türk telekom - turkcell çalışanı çıkaralım da bize özel hizmet sunsun hem de hangi tarife daha iyi hangisi kesinti yapmaz söylesin valla bıktık.
  2. Ruffian

hocam superbox vardı bizde az daha parçalayacakdım modemi o derece deli eden bir kesinti ve yavaşlık vardı.
  3. Ruffian

denedim de hocam: 1725224051 bilerek yapıyor kurnazlar.
  4. Ruffian

hocam turkcell müşteri hizmetlerinde mi çalışıyorsunuz çok tanıdık geldi bu cümle :kekw: :kekw:
  5. Ruffian

Upload hızım çok düşük, Türk Telekom'u arasam çözerler mi?

internet sağlayıcıları kayserili olunca ne beklersin çalışanlarıda kayserili.
  6. Ruffian

Upload hızım çok düşük, Türk Telekom'u arasam çözerler mi?

-Merhabalar upload hızım çok düşük bunu sebebi nedir? -Nedeni paketinizden kaynaklı isterseniz 250 TL karşılığında hızınızı yükseltebilirim -Tamam yükseltin 1 Ay-Hafta sonra.. -Merhabalar geçenlerde upload hızım çok düşük diye aramıştım ve paketimi yükselttiler fakat gene aynı sorun ile karşı...
  7. Ruffian

Çok yakın iki bilgisayarda aynı wifi olmasına rağmen ms farkı olması

Valla farklı takanlar var ama uyumlu olmak zorunda.
  8. Ruffian

100 LÜK TARİFE ( TELEKOM ALTYAPI)

Türkiyemnet ne olm internet kafe mi bu. 1720805647 Ya da MTA sunucusu.
  9. Ruffian

Ben bu internete ne yapayım?

Benim superbox daha iyiydi.
  10. Ruffian

PARAYA KIYIP SUPERBOX ALDIM! SORULARINIZI BEKLİYORUM (Almayın, aldırtmayın)

Hocam keşke alırken sorsaydınız illet bişey altyapılı yerde kullandım yani kopması ayrı dert şöyle diyeyim oyun indiriyorum internet kesiliyor gelmiyor dakikalarca geliyor bu sefer oyunu yeniden indirmek zorunda kalıyorum çünkü inmiyor oyun kesildikten sonra internet oyun oynuyorum internetim...
Top Bottom