Arama sonuçları: *

1. RuthlV5

Yardım Comnete geçiş yapmayı düşünüyorum sizce yanlışmı yaparım?

Eğer öyle Bi iptal etme gibi birsey olursa cimer vs herşeyi kullanır gene hakkımı alırım
  2. RuthlV5

Ciddimi ya fiber kullanıyorum umarım Bi sorun olmaz
  3. RuthlV5

Hocam 1 hafta önce geçtim şu ana kadar birsey olmadı 100mbps fiber tarifesini kullanıyorum 12 aylık peşin ödüyorsun aylık 200tl den kullanırken Bi sorun olmadı zaten fiber kullanıyorsan destekle de işin olmaz bence geç
  4. RuthlV5

ev interneti sağlayıcı önerisi

Comnet kullanıyoruz 1 hafta oldu baglatali gayet memnunum kesinti vs hiç yok 100mbps 12 aylık peşin ödedik 2900tl eğer kod kullanırsan daha da düşer
  5. RuthlV5

Öneri Ev interneti önerisi

hocam comnet e geçtim 200tl ye 100mbps ama genede teşekkürler öneri için
  6. RuthlV5

TürkNet'e geçiş hakkında

türknet e gerçekten geçilirmi daha 1 hafta önce zam yaptılar ve 100mbps olan tarifesi 500tl oldu bende şuan operatör değiştireceğim ama kararsız kaldım ne alsam diye
  7. RuthlV5

Öneri Ev interneti önerisi

tahaddütlü olursa güzel olur yada sabit fiyat garantili fiber altyapımız var 1000mbps ye kadar destekliyor benim aklımda 100mbps var bütcem 350 tl duruma göre 380 e çıkabilirim daha altları da olur comnet düşünüyorduk fiyatları güzel diye ancak destek hattı çok berbat kullanan varsa destek nasıl...
  8. RuthlV5

Öneri İnternet taahhütüm 1 ay sonra bitiyor comnet'e geçmeyi düşünüyorum nasıldır?

200 ü o fiyatlara tekrar bulmanız imkansız iyi bir internet sağlayıcısında
  9. RuthlV5

Öneri İnternet taahhütüm 1 ay sonra bitiyor comnet'e geçmeyi düşünüyorum nasıldır?

türk telekom tahaddütünüz bittiğinde size özel zaten teklif veriyor bizimde geçen hafta bitti bize 330tl ye 50mb verdiler ama biz almadık sizede uyguna verirlerse bence tt de hala değerlendirilebilir
  10. RuthlV5

gigaspeed modem ücreti olmasa aslında çok iyi 1 yıl sabit fiyat garantisi var
  11. RuthlV5

o kötüymüş işte ya 50tl modem ücreti çok aldığım tarife zaten 320tl
  12. RuthlV5

hocam gigaspeed de fiber için modemimiz var eski sağlayıcımızın modemi acaba o modemi kullanarak gigaspeed e geçebiliyormuyuz ben aradım sordum yeni modem verilicek falan dediler pek anlamadım
  13. RuthlV5

Altyapı Geldi Ne Zaman Bağlanıp Aktifleşir?

belli olmaz bakarsın 1-2 güne gelir bakarsın 1 hafta arayıp sorman en mantıklısı
  14. RuthlV5

Öneri 350tl ev interneti önerisi

sonet i hiç duymadım iyi mi? acaba benimde şuan ihtiyacım var ev internetine
  15. RuthlV5

Öneri 350tl ev interneti önerisi

istanbul galiba
  16. RuthlV5

Ailemi Ev interneti için nasıl ikna edebilirim?

şuanlık okumaktan başka bir seçeneğim yok eğer okumazsam ve karşılarına geçip ben okumayacağım dersem harbi bu sefer cidden kovup geri çağırmazlar okutmaya çok takınıtılılar bende karşı değilim ama bi internet için şu çaşıltığım günleri de heba etmem istemem 1720723302 şuan laptopu götürüp...
  17. RuthlV5

şuan evden kovma gibi bi durum yok son kez konuşacağım baktım olmuyo sesimi yükseltmeyeceğim yükseltirsem sonu iyi bitmez o yüzden şimdilik bi konuşayım sadece
  18. RuthlV5

Sağol dostum.Oyun dışında birsürü hobim var fitness bisiklet piano vb ama arkadaşlarla 6-7 saat çalışıp daha sonrasında öyle vakit geçirmelik 1 saat oyun girmek neden onlara batıyor anlamıyorum hala
Top Bottom