Arama sonuçları: *

1. SEYİT ONBAŞI

Millenicom vs TurkNet vs NetSpeed

Kaç kere aradım sordum vdsl di 1625867750 Daha dogrusu yazdim
  2. SEYİT ONBAŞI

Millenicom vs TurkNet vs NetSpeed

Dostum 2 3 boyunca turknet kullandim altyapim 81mpseye kadar destekliyor ama gordugum hiz en yuksek 12 en dusuk 3 ortalama 6 fln goruyordum ve uploadim 1 idi 1 ay once millenicoma geçtim ve 35mbps paketi aldim hixim 33mbps ve 6upload kesinlikle millenicom
  3. SEYİT ONBAŞI

Yardım 70 mbps İnternet kaç liradır

3ay 70tl 9 ay 85 TL'ye 12 ay tahutlu kotasiz 35 down 6up var bende
  4. SEYİT ONBAŞI

Türknet Yeni Zam Ve Tek Paket Sistemi

Türknetten 1 ay once ayrildim 4down 1 up aliyodum şimdi ise millenicom 35down 6up
  5. SEYİT ONBAŞI

İnternetsiz kalmadan firma değiştirmek

Eğer turnket tarafindan internet iptal oluyorsa gitmiyor diye biliyorum ama kendiniz kendiniz iptal ederseniz gider
  6. SEYİT ONBAŞI

Mükemmel internet millenicom

Aranmiyorki destek kaydi birakiyosun turknete 100kere destek kaydi biraktim yine ayni
  7. SEYİT ONBAŞI

Evet altyapim 82mbps ye kadar destekliyor ama anlamiyorum turknet neden 4mbps veriyordu
  8. SEYİT ONBAŞI

Geçenlerde millenicoma geçeyimmi diye konu açmıstım ve herkes geç demişti ve bende geçtim Türknette KABLOSUZ 4down 1up alirken millenicomda KABLOSUZ Paketim turknette 100mbpsye kadardi şimdi millenicomda 35 lik paketi kullaniyorum evet biliyorum pakete gore dusuk ama kabloluda 35 alicama...
  9. SEYİT ONBAŞI

TurkNet 100mbps almama rağmen 300mbps upload veriyor.

Tt altyapisi çok kotu bende turknette iken tt altyqpisi ile kullaniyodum 4down 1up aliyodum 2 gun once millenicoma başvurdum daha baglanmadi
  10. SEYİT ONBAŞI

TurkNet 100mbps almama rağmen 300mbps upload veriyor.

Bende turknettim 4mbps aliyordum simdi millenicoma geçtim ne zaman gelcek int bilmiyom
  11. SEYİT ONBAŞI

Yardım 494 metre santral dolabı uzaklığı nası?

aynen 6up vaad ediyor ztn gelsin bir konu açıcam
  12. SEYİT ONBAŞI

Bende 3 yildir lanet turkneyin iğrenç hizini kullaniyorum 3mbps 1up kurtuldum sonunda
  13. SEYİT ONBAŞI

Benimde max 13 idi 4 aliyordum türknete idim sali gunu iptal ettirdim çarsamba gunu ise millencoma başvurdum daha baglanmadi int
  14. SEYİT ONBAŞI

82mbps 78 metre port var
  15. SEYİT ONBAŞI

Nerden yapiyosunuz sorgulamayi
  16. SEYİT ONBAŞI

Santral uzakligina nasil bakiyoruz
  17. SEYİT ONBAŞI

Netspeed kullanan varsa yoruma deyenimlerini yazabilirmi?

Benimkide ayni boyle 82mbps 78metre ve port var ama ben turknet ten sali gunu ayrildim simdi millenicoma geciyorum daha baglanmadi en geç pazartesi baglancak
  18. SEYİT ONBAŞI

VDSL mi ADSL mi Yoksa İkisi de mi?

Adres gozukuyo 1621455321 Millenicoma gecin
  19. SEYİT ONBAŞI

Fiber Altyapı Sokakta var Binaya Nasıl gelir?

Bu arada az once turknetten milenicoma geçtim turknette 4 mbps down 1 up aliyordum atlayapim 82 destekliyor ve 100mbps paket kullaniyordum aşırı kotu turknet
Top Bottom