Arama sonuçları: *

1. Sheader

F/p İnternet önerisi

Evimde fiber altyapı var taahutsuz 4 ay kadar kullandıktan sonra ücretsiz iptal edebileceğim 100mpbs internet almak istiyorum operatörler hakkında en ufak fikrim yok yardımcı olur musunuz
  2. Sheader

İnternet paketimi nereden sorgulatabilirim

Hocam ilk ay daha sözleşme falan imzalamaışlar deneme ayı mı ney diye başka türlü nereden öğrenebilirim müşteri hizmetlerini falan arasam şöyler mı
  3. Sheader

İnternet paketimi nereden sorgulatabilirim

Babam ben yokken fiber diye tt den bir internet çektirmiş ağ adı "FiberHGW" diye başliyor telefondan görünen 2.4ghz ye bağlanınca 20-30 mpbs arası veriyor PC den 5ghz ye bağlanınca gene 20-30 arası veriyor evde fiber altyapısı var acaba paketimi nereden sorgulatabilirim
  4. Sheader

150 tl ye internet önetisi

aynen 100 liraya 100 mpbs dusunuyorum perşembe gunu memlekette olucam o ara hallederim
  5. Sheader

comnet iyi midir aklıma yattı gibi
  6. Sheader

pahalı hocam bu 250 tl gibi fiyatlar yaıypr
  7. Sheader

evet 100mpbs veriyorlar 1673890098 Adresinde Turkcell Superonline Fiber İnternet var. böyle diyor 1673890143 Seçmiş olduğunuz adreste FTTH altyapısı ile 500 Mbps'ye kadar destekleyen Kablonet hizmeti sunulmaktadır. Size uygun kampanyalarımız için kampanyalar sayfamızı inceleyebilirsiniz...
  8. Sheader

comneti ilk defa sizden duyudm nasıldır acaba 110 tl ye 100mpbs veriyor bize 1673889418 o kadaranını bilmiyorum ama turknetın sitesinde falan o binaya 100mpbs verıyoruz diyor
  9. Sheader

valla gitmişler 140 tl ye tt almıslar speedtest attırdım 14mpbs gereksiz yavas geldi bana 1673889303 gıbırneti onermiyorlar diyorlar dogru mu
  10. Sheader

babamın evinde
  11. Sheader

babam gile 150 tl ye internet çektircez evde fiber altyapısı var ne alınır en iyi
  12. Sheader

Steam pubg telefonun internetini çok yermi?

Öyle gblerce gideceğini düşünmüyorum arada bir yüklenme olur o ara biraz fazla yer 50-60 MB falan ben bf1 oynuyorum 64kisilik sunucularda 1 saate 100-150 arası bişey yiyor ona göre hesap et
  13. Sheader

Kyk yurt internet sorunu

Hocam Bende KYK da kalıyorum edevletten şifre falan aldım ancak PC den şifreyi kabul etmiyor telefondan da şifre sayfasına girmiyor kafam karıştı gitti ne yapsam bilmiyorum hattım Turkcell faturalı ne tür bir paket alabilirim.bu biraz pahalı
  14. Sheader

Mobilde sinirisiz internet tarifesi varmı

5mpbs çok düşük işte
  15. Sheader

Vodafone çok saçma ve uğraştırıcı geldi
  16. Sheader

Sinirisiz Vodafone paketleri nasıl oluyor bilmiyorum ama kendi paketim + 150 TL'ye 50 GB hotspot almayı düşünüyorum Sizin attığınız baya pahalı ya hotspot paketleri daha uyguna geliyor
  17. Sheader

KYK da kalmayı düşünüyorum ve KYK da internet durumu çok kötü süperbox almak istemiyorum Su an Turkcelliyim başka operatörler de de olsa bişey olmaz böyle bişey varmı sinirisiz internet tarifesi diye ?
  18. Sheader

Süperbox alınır mı ?

KYK internetleri çok kötü e haliyle de internet lazım odaya da kablolu internet cekemedigimiyoruz süperbox alsak iş görmez mi 25-30 mpbs yeter bana yt den baktığım testlerde o değerleri veriyor bide modemden kablo ile bilgisayara internet bağlayabilir miyim 1660647720 400gb yeterli olur bana
  19. Sheader

Türknet Gigafiber Steam Rekoru!

Saniyede 85mb mi 85mpbs internet hızı mi?
Geri