Arama sonuçları: *

1. S

İnternet altyapısı çok eski olan sokak

Bununla alakalı forumlarda yazılar var dilekçe ve hangi yol izleyeceğine dair , araştırıp ona göre hamleni yaparsın.
  2. S

İnternet altyapısı çok eski olan sokak

İçişleri bakanlığında açık kapıya başvur. Haberleşme ve Dijital Platformlar İnternet Servis Sağlayıcılar Türk Telekom (TTNET) AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ. 1732457319
  3. S

Superonline ev interneti bu tarife bu fiyata geçilir mi?

Paket paket üstüne eklenmez kardeşim, paketin değişir ama yan ücretleri varmı yokmu yada mevcut taahhütün varmı varsa geçiş yapılabilecekse o tarifeye geçilir değer.
  4. S

532 arayıp yaşımı sordu

Saçma sapan yorum lar 😂 kardeşim reşit olmadığın için prosüdür gereği çağrı merkezi bilgi paylaşımı yapmaz , arama sebepleride tamamiyle kullanım limitleri faura vs bilgileri yada kampanya bildirimleri ile ilgilidir.
  5. S

Türk telekom altyapı geldi fakat sorun var

Bu işi yapan bi arkadaşla konuştum şimdi . Sizin avınelik süper online mı . Eğer telekom alt yapısını kullanan x bi firma ise telekom tarafından şu söyleniyormuş , benim hatlarım zaten anca bana yetiyor deyip yeni abone için hat vermiyor olabilirmiş, menhol devre eksik in cevabı buymuş. Ama...
  6. S

Türk telekom altyapı geldi fakat sorun var

Binadan başvuru yapanlar olmuş demekki sen yapmadıysan , hem sen başvuru yaptınmı ki ? Yaptıysanda sana yetkililer söyler ne zaman açılacağını. Yani biz sana bugün gelir dersek ne olacak gelecekmi. Bu konuya zaten ortalama olarak aynı cevaplar verilmişti.
  7. S

Altyapı Geldi Ne Zaman Bağlanıp Aktifleşir?

Ozaman 1-2 güne gelir sanırım
  8. S

Yani şöyle siz başvurumu yaptınız yoksa genel olarak sokağa yenimi çekiliyor? Eğer sokağa komple yeni çekiliyorsa biraz sürer aktif olması.
  9. S

Sokaktaki işleri bitince bağlarlar.
  10. S

Evin Önüne gelen kablolar ne

Hayırlı olsun güle güle kullanın
  11. S

Evin Önüne gelen kablolar ne

Yer neresi sorusunu heyecanla sormak istedim 😂
  12. S

Binamda 100 mpbs Fiber altyapısı olmasına rağmen 30-40 alıyorum

Modeme giren soketi çıkarıp yakından resim atabilirmisin.
  13. S

Mişteri hizmetleri kapıya kadar bakar kapıdan içerisine bakmaz. Kapıdan kastım bina ise bina girişine kadar.
  14. S

Bakabilirsin dostum belli eder kendini. Şöylemmrnek vereyim eğer 3 telli eski kablolardan ise verim net hızın en az 40 mgbt az alıryorsun . Cat 6 kablosuna soket bağlatıp bina girişinden yeni hat çekebilirsen çok farkedecektir.
  15. S

Modeme gelen kablo kaç telli ?
Top Bottom