Arama sonuçları: *

1. Slyleight

Öneri 5 Yıllık Turknet Deneyimim

Ekonomi iyi olsa Elon Musk kardeşim sayesinde uydudan çekeceğim interneti de, ne ekonomi iyi ne de dolar kuru...
  2. Slyleight

Öneri 5 Yıllık Turknet Deneyimim

Hıza bak, you're god man...
  3. Slyleight

Fiber Olması İçin Neler Gereklidir?

Bak sistemi yükseltmeden önce aradım, dedim böyle böyle bizde altyapı varmış tarifemi güncellemek istiyorum vs. 31 Mbit altyapı görüyorum dedi. Bende dedim ki 35'lik paket alayım 31 alsam da olur. Senin dediğini dedi, kesilme olur 24 yapalım diye. Ya arkadaş 24lük paket aldık, ilk ay 13mbit hız...
  4. Slyleight

Bende nisan ayına kadar 8 Mbit ADSL kullanıyordum. 24'e çıkmak bile mutlu etti az da olsa. Ama 24 dediklerine bakma 18Mbit'i geçmiyor... :ROFLMAO:
  5. Slyleight

Diyenler de Turkcell anketçileri... Turkcell'de tanıdığım var, biz öyle bir şey duymadık diyor, daha bizim mahalleye VDSL gelmedi dedi.
  6. Slyleight

24 Mbit olacaktı özür dilerim.
  7. Slyleight

Ya ben sistemi anlamadım, 1 sene öncesine kadar sadece ADSL vardı, 8 Mbit alabiliyorduk maksimum. Şimdi VDSL gelmiş, geçen ayda Turkcell Fiber gelecek diye anket yapmaya başladı. Güncel olarak altyapımın 31 Mbit desteklediğini biliyorum fakat Superonline 16 Mbit hız verdi. Fiber gelir mi hiç...
  8. Slyleight

Türkiyede bir vatandaşın aldığı internet hızı

Arkadaşlar farklı evrenler teorisi üzerinden düşünürsek, Türkiye'nin süper güç olduğu bir evrenden gelmiş olabilir bu ekran görüntüsü. Şaşırmayalım lütfen...
  9. Slyleight

Yardım Speedtest Hızım Normal Ama İnternet Dehşet Yavaş

Bu durum sadece bize özgü mü bilmiyorum fakat internet konusunda işi bilen kişi sayısı çok az, şuana kadar internet için 10 kişi çağırdık kimse sorunu tespit edemedi, sadece kablo takmayı biliyorlar o kadar.Geçen Bursa'dan birini getirttik, baktı binanın kablolarının olduğu odaya,adam delirdi...
Top Bottom