Arama sonuçları: *

1. Smtakm

Merkezde oturuyorum vdsl altyapı yok

Port olmayabilir. https://netspeed.com.tr/altyapi-sorgula burdan sorgula
  2. Smtakm

Çevrem 35 mbps ile dolu ama biz 14 alıyoruz.

Altyapı olup port olmayabilir. https://netspeed.com.tr/altyapi-sorgula burdan sorgulayabilirsin.
  3. Smtakm

Altyapım olduğu halde alamıyorum

Değişik işler
  4. Smtakm

Altyapım desteklediği halde internet alamıyorum

İnternetten altyapımı sorguladıgımda 73mpbs desteklediğini görüyorum. Türk Telekom’u aradığımda altyapınız yok max 16mpbs desteklediğini söylüyorlar. Bu çelişmezlik neden olabilir. Boş port olmadığı için olabilir mi
  5. Smtakm

Altyapım olduğu halde alamıyorum

Netspeed’den altyapımı sorguladıgımda 73mpbs destekliyor. Türk Telekom’u aradığımda max 16mbps destekleniyor. Nasıl oluyor
  6. Smtakm

Boş Port Yok ! Bıktık

Yıl olmuş 2021 İstanbul’un merkezinde oturuyorum, port sorunu senelerdir devam ediyor. Anlamıyorum çok mu zor yeni santral dolabı kurmak
  7. Smtakm

Kablonet İyi Midir ?

Sitesinden sorgulatabilirsin. Superonline altyapısı mevcutsa Turkcell de fena olmaz
  8. Smtakm

Kablonet İyi Midir ?

Altyapın varsa güzel tabi
  9. Smtakm

Boş port yok sorunu çözümü var mı

1 ay önce Turknet de sorgulama yaptıgımda 70 mpbs altyapı gösteriyordu. Şimdi 16 mbps gösteriyor. Port olmamasından kaynaklı mı, portun çözümü yok mudur
  10. Smtakm

internet altyapıları aynı mı

Superonline'dan aradılar portun apartmanda olmadığını söyledi. Apartmandan mı kaynaklı sorun 1616509708 Yoksa santral dolabında mı
  11. Smtakm

Kontrol ettim boş port gözükmüyor, çözümü yok mu?
  12. Smtakm

Turkcell Superonline vdsl 50 mbps paket satın aldım, bugün aradılar ve boş port olmadığını söylediler. Farklı internet sağlayıcıları içinde mi aynı şey geçerli yoksa farklı altyapıları veya farklı port kullanan şirketler var mı?
  13. Smtakm

Superonline VDSL Geçiş

yapmaa :D
  14. Smtakm

Superonline VDSL Geçiş

superonlıne 16 mpbs adsl paketi kullanıyorum ama bana 8 geliyor, max 9. aradım vdsl gecmek istediğimi söyledim 30 tl farkla 50 mpbs 8 upload vdsl oldugnu söyledi bende taahüt verdim. 50 mpbs aldım ama 15 falan gelmez inşallah bilgisi olan varmı
  15. Smtakm

TURKNET VS MİLLENİCOM

valorantda anlık ping yükseliyor mu? 1616339190 valorantda pingin kac hacım
  16. Smtakm

TURKNET VS MİLLENİCOM

desteklenen hız bunlar, millenicom guzel duruyor ama o hızı verebilecek mi ondan şüpheliyim
  17. Smtakm

TURKNET VS MİLLENİCOM

oyunlarda pingin kaç, ,internette kopma oluyor mu
  18. Smtakm

TURKNET VS MİLLENİCOM

turknet 1 hafta önce baktıgımda 35 mb destekliyordu. Şimdi 16 gösteriyor
  19. Smtakm

TURKNET VS MİLLENİCOM

hangisi daha iyi? superonlıne kullanıyorum 8mbs veriyor şuan. oyunlarda anlık ping giriyor. turknet 16 mbs destekliyor. millenicom 35. 35 in hepsini verir mi?
Top Bottom