Arama sonuçları: *

1. StjeR

TurkTelekom fiber kullananlar memnun mu?

Valla ben de baglattim 100lük paket 105 civari geliyor bana.
  2. StjeR

Kac upload aliyorsunuz hangi paket?
  3. StjeR

İnternet yavaşlık ve ping sorunu...

Hocam biraz yavaşmış...
  4. StjeR

Fiber mi hocam? Kac upload aliyorsun?
  5. StjeR

Arkadaslar yeni eve tasindim ogrenci evindeyim, 1000mbps tt altyapisi var. Ben 4 yildir TurkNet kullaniyorum ve baglatmak istiyorum babam TurkTelekomda israr ediyor. TT fiber kullananlar memnun mu? Kac ping aliyorsunuz? Problem yasiyor musunuz?
  6. StjeR

Hangi internet sağlayıcısını bağlamalıyım?

Şans vermeyi düşüneceğim o halde hocam sağolun.
  7. StjeR

6 ay falan taahhüt yapmaya değer mi sizce? TurkNet alırsam max 100mbps alacağım, arada 10kat hız farkı var şimdi düşününce.
  8. StjeR

Memnun musunuz hocam? TT altyapısında 1000Mbps veriyor ama taahhütlü sanırım alınır mı?
  9. StjeR

Comnet nasıl bir sağlayıcı hocam biraz açar mısınız? m.h sorunlu dediniz onun anlamını da bilmiyorum. 1705494974 Comnet'te 1000mbps gözüktü. 1705496913 Hocam Comnet mi kullanıyorsunuz?
  10. StjeR

Şuanda TurkNet kullanıyorum zaten hocam, 1 ay bedava gelmiş olacak hem anneme hem bana.
  11. StjeR

TurkNet ile aynı fiyatta olsa bile almayacağım palavrayı bana bu fiyata biraz zor aldırırlar.
  12. StjeR

Taahhütsüz paketlerine bakmaya tenezzül bile etmedim hocam, 100Mbps 550Tl'den başlıyordu. Ben yanlış yere bakmadıysam deli fahiş fiyat.
  13. StjeR

100Mbps alırım daha iyi hocam ya, hem gereksiz pahalı hem güzel anılarım yok. Sizin önerdiğiniz sağlayıcı var mı TurkNet dışında?
  14. StjeR

Altyapı sorgulamasında 100Mbps gösteriyor hocam TurkNette. 1705492843 Altyapımın sağlayıcılardan bağımsız max ne kadar desteklediğini görebileceğim bir yer var mı?
  15. StjeR

Arkadaşlar ben dağ başı bir evde oturuyorum, 35mbps hız alıyoruz ve kullandığımız şu 4 senede TurkTelekom altyapısı bize cinnet geçirdi defalarca. TurkNet kullanıyoruz ve onların tarafından çok bir sıkıntı yaşamadım. Şimdi haftasonu taşınıyorum ve öğrenci evine çıkacağım, rezidansa taşınacağım...
  16. StjeR

HANGİ İNTERNET FİRMASINI KULLANIYORSUNUZ?

TurkNet 35Mbps VDSL 2020 300Tl 7/10 33/6 Mbps alabiliyorum, dağ başı bir yerde TürkTelekom altyapısı ile kullandığım için memnunum. Ping değerlerim iyi, mahallede internet kullanan iki arkadaşımın biri TT diğeri Superonline kullanıyor ve ikiside bu hızları alamamanın yanında sürekli kesinti...
  17. StjeR

Bugün TÜRKNET'e geçiş yapacağım. Sorularım var

Ben kullaniyorum sorun oldugunda da cevapsiz kalmiyorum ama genelde herkesin deneyimi farkli oluyor konu internet saglayicisi olunca. Deneyip gor taahhut yok zaten.
  18. StjeR

En Kötü İnternet Sağlayıcısı Hangisi ?

TurkNet kesinlikle önermem, 4 yıla yakındır kullanmaktayım, sorunum olduğunu altyapıda fırtına sonrası arıza çıkmış olabileceğini belirtip destek kaydı açıyorum, adamlar ısrarla kontrol yapıyorlar ve bana 1 hafta sonra altyapınızda sorun var deyip konuyu kapatıyorlar. Tek istediğim TürkTelekoma...
  19. StjeR

Türk Telekom altyapı servisimi iptal etmiş!

Anladım teşekkür ederim.
Top Bottom